Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehirli, elegan ve rahat bir görünüm

Edwards, güçlü ve köklü marka karmalarının Kış Koleksiyonları ile sezona damgasını vuruyor.   Şehirli, elegan ve rahat bir görünüm vaadiyle ...

Şehirli, elegan ve rahat bir görünüm


Edwards, güçlü ve köklü marka karmalarının Kış Koleksiyonları ile sezona damgasını vuruyor.  

Şehirli, elegan ve rahat bir görünüm vaadiyle kendi stilini yaratan Edwards; 2021/22 Kış Sezonu’nda renkli ve dinamik tasarımlarıyla iş yaşamına ve gündelik hayata uygun öneriler sunuyor.

Edwards; sade, zarif ve şık dekorasyonlu konsept mağazalarında seçkin markaları bir araya getiriyor. Edwards; marka karmasının zengin koleksiyonları ve şık tasarımları ile stil sahibi ve şehirli bir tarz sunuyor. İş yaşamına ve gündelik yaşama uygun spor ve şık bir görünüm arayışında olanların favorisi olan marka elegan stilin de öncüsü.

Şehirli, elegan ve rahat bir görünüm

Anglosakson stili ile Amerikan giyim tarzının başarılı temsilcisi Brooks Brothers ile birlikte; Replay, Port Royale,  R&R Kundura, Un Pocco, One Bull, Perry Cardy, Mianqa, Ropea ve Otrera markalarının birbirinden şık tasarımlarına ev sahipliği yapıyor. Giyim, dış giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar gruplarıyla markaların trend ve sezon parçaları, kadın ve erkek koleksiyonları üstün servis anlayışı ile müdavimleriyle buluşturuyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe