Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

​Modern erkeğe özgün alternatifler kendi gibi olmaya davet ediyor

COLIN’S, şehrin renklerini modern hayatın dinamiğiyle birleştiren temalardan esinlendiği yeni koleksiyonu ile Sonbahar Kış sezonuna hazır.  ...

​Modern erkeğe özgün alternatifler kendi gibi olmaya davet ediyor


COLIN’S, şehrin renklerini modern hayatın dinamiğiyle birleştiren temalardan esinlendiği yeni koleksiyonu ile Sonbahar Kış sezonuna hazır. 

Marka, yeni koleksiyonunda modern erkeğe dört farklı tema ile özgün stil alternatifleri sunuyor. COLIN’S Erkek Sonbahar-Kış Koleksiyonu herkesi kendi gibi olmaya davet ediyor.

Siyah zenginlik: Code Black

Siyah rengin sonsuzluğundan gücünü alan Code Black teması uzay geometrisini deneysel parçaları ile hissettiriyor. Kendine özgü asi Code Black erkeği, şık ortamlara enerjisini yansıtıyor. Fantezi ve teknoloji ile ışıltılı heyecan kıvılcımları yaratıyor. Kumaş, malzeme ve stillerde sürükleyicilik, deneysellik ve dokular önem kazanıyor. Code Black’te siyah, beyaz ve gri tonlarına petrol mavisi eşlik ediyor. Grafiklerde, monochrome tasarımlar ve çarpıtılmış bozulmuş yapılar kullanılıyor. Bu yapılar geometrik şekillerde veya uzaylı dokusu şeklinde karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda kumaşlarda jakar ve armür olarak da adlandırılan zengin özel dokular ile yer alıyor. “Siyah zenginlik” olarak bilinen siyah içinde siyah aksesuar ve detay kullanımı temanın imza özelliği olarak öne çıkıyor. Tema slim fit kesimlerde kullanılıyor.

​Modern erkeğe özgün alternatifler kendi gibi olmaya davet ediyor


Zeki yeni seksi

Young Thinker teması geçmişin birikimlerini gelecek nesillerin özgünlüğüyle birleştiriyor. Kolej tarzını vintage yansımalarla süsleyen temada mürdüm, lacivert, yeşil ve koyu kırmızı renkleri vurgulanıyor. Ekose ve çizgili parçalar kolay kullanımlı rahat kesim jeanlerle kombinlenirken gençlerin kendilerini daha özgür hissetmesine alan açılıyor.

Rebel Vibe

90’ların ruhunu taşıyan grunge esintili Rebel Vibe teması koyu mavi, haki, antrasit, bordo ve siyah renklerinin melez çalışmasından oluşuyor. Modernize edilmiş kamuflaj desenler, bozulmuş etkisi yaratarak parçalarda asi ve kirli bir görüntü ortaya çıkarıyor. Bu parçalar, erkeklerin asi ama gizemli tarzı ile örtüşüyor. Orantısız kesimlerin orantılı kullanılmasıyla farklı fitlerde marjinal kombinler oluşturuluyor.

​Modern erkeğe özgün alternatifler kendi gibi olmaya davet ediyor


Şehirli göçebe: Urban Nomad

COLIN’S Urban Nomad, toprağın dinginliğinden aldığı kahverengisi, sahil gün batımlarından aldığı kiremit –lacivert renklerini dağların tepesinde hissedilen soğuk havaların ekru ve haki renkleriyle birleştirerek şehirden kaçma duygusuna moda ile yanıtlıyor. Ekose desenli flanellerin yarattığı dağ zirvesindeki hayat vaadi Urban Nomad erkeğinin seyahat ve macera duygusunu yansıtıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe