Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mont ve kabanlarla kış soğuğuna şık çözüm

Kaliteyi şıklıkla buluşturan Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, kış mevsiminin sert soğuğunda dış mekanda tarzını yansıtmak isteyen erkekler içi...

Mont ve kabanlarla kış soğuğuna şık çözüm


Kaliteyi şıklıkla buluşturan Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, kış mevsiminin sert soğuğunda dış mekanda tarzını yansıtmak isteyen erkekler için deri detaylı mont, kürk detaylı kaban, dik yaka kaban ve kapüşonlu şişme kabanlarını ön plana çıkarıyor. En soğuk havalar düşünülerek mevsim koşullarına göre tasarlanan mont ve kabanlar, vücut ısısını koruyarak üşümeyi engelliyor ve uzun yıllar kullanım imkanı sağlıyor.

Kaliteyi şıklıkla buluşturan Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, kış mevsiminin sert soğuğunda bile tarzını yansıtmak isteyen erkekler için birbirinden şık mont ve kabanlarıyla dikkat çekiyor. Dünya moda trendlerini klasik çizgilerle buluşturduğu tasarımlarıyla Abdullah Kiğılı, modern erkeklerin mont ve kaban tercihlerinde de vazgeçilmezi oluyor. Dinamik kesimlerin şıklığını kalite ve konforla buluşturan mont ve kabanlar, özgürlüğüne düşkün erkeklere soğuk kış günlerinde diledikleri gibi hareket edebilme imkanı sunuyor.  

Derinin şıklığı montla buluşuyor

Kolları deriyle, ön bedeni ise yünle işleyen Abdullah Kiğılı, kışın vazgeçilmezi olan montlara yaptığı dokunuşla da fark yaratıyor. Birbirinden çekici mont tasarımlarıyla soğuk havalara şık çözümler üreten Abdullah Kiğılı’nın bu kış sezonundaki hit parçalarından birini de deri detaylı mont oluşturuyor. Tasarımında kaliteli derinin kullanıldığı, lacivert ve kahve renklerinin olağanüstü uyumunu yansıtan mont, yüksek yün içeriğiyle soğuktan korurken şıklığını ön planda tutan erkeklerin tercihi oluyor. Montun ön bedeni çıt çıt kapamaya sahip olduğu için kullanım kolaylığı sunarken, dik yakalı modeli ile kullanıcısının sert hava koşullarından etkilenmesini engelliyor.

Stil sahibi duruş için kürk detaylı ve dik yakalı kaban tercihi

Erkek şıklığının en önemli parçalarından olan Abdullah Kiğılı kabanlar, kürk detaylı ve dik yaka modelleriyle şıklığa farklı alternatifler sunuyor. Yakada kürk kullanılan kaban; her stil ve zevkten erkeğin tercihi oluyor. İsteğe bağlı olarak çıkarılabilen kürkün yanı sıra kış sezonuna uygun özellikteki kumaş ve yünün kullandığı kaban, kruvaze kapama ve kapaklı fleto cep ile şıklığı tamamlıyor. Dik yaka ve yakada kullanılan deriyle tasarıma farklı bir boyut katan kaban ise ön bedenin düğmeli yapısı ile güçlü görünümden hoşlanan erkeklere hitap ediyor.

Kapüşonlu şişme kaban ile her kombine uyum

Abdullah Kiğılı’nın yeni kış koleksiyonundaki kapüşonlu şişme kaban, uzun süreli kullanım ömrü ile ön plana çıkıyor. Çıkarılabilir kapüşon ile fonksiyonel bir kullanım sağlayan kaban, tarzından vazgeçmeyen ve rahatlığına önem veren erkeklerin ilk tercihi oluyor. Çok yönlü kullanım fırsatı veren kabanın dinamik yapısı, hem casual hem de şık görünümü ile her kombine uyum sağlıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi