Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sokaklara meydan okumaya, doğana dönmeye başla!

Asi ruhundan ve rahatından ödün vermeyen jeanleriyle tarzını sergilemek isteyenlere kapılarını aralayan Bad Bear, doğasına uygun tarzlarıyla...

Sokaklara meydan okumaya, doğana dönmeye başla!
Asi ruhundan ve rahatından ödün vermeyen jeanleriyle tarzını sergilemek isteyenlere kapılarını aralayan Bad Bear, doğasına uygun tarzlarıyla ürünlerini kullanıcılara sunuyor. 

Sokaktan aldığı gücü ürünlerine yansıtma mottosuyla hareket ederek tasarımlarını ortaya çıkaran Bad Bear, çeşitli renk ve model skalasıyla kullanıcıların ruhu nereye ait hissediyorsa tarzını ona göre şekillendirmesine imkân veriyor. Maksimum kalite, maksimum rahatlık bakış açısıyla jeanlerini üreten Bad Bear, mevsim ne olursa olsun ona uygun seçenekleri ile kullanıcılarını özgürleştiriyor.

Jeanlerde Kalite ve Rahatlık Ön Planda

Bad Bear tüm ürünlerinde olduğu gibi Jean koleksiyonunda da doğasına uygun rahatlıkla asi ruhları hedefliyor. Ürünlerinde kaliteye oldukça önem veren marka, bu hedefi sadece sözde bırakmayıp ürünlerinin içeriğine de yansıtıyor. Jean ürünlerinde %98 Pamuk, %2 oranında elastan kullanarak maksimum kaliteyi hedefleyen Bad Bear, harman kumaş kullanmak yerine insan derisi için en sağlıklı kumaş türü olan pamuğu en yüksek oranda kullanarak bir jeanden alınabilecek en yüksek verimi sağlıyor. Aynı zamanda kullanılan malzemeleri ile ürünlerin kaliteli görüntüsünü de pekiştiren Bad Bear, kalitesine uygun olarak çeşitli Jean modelleri ve renkleriyle asi çocukların kombinini tamamlıyor.

Sokaklara meydan okumaya, doğana dönmeye başla!


Kulübe Hoş Geldin!


Herkes seni nasıl görmek istiyorsa öyle giyindin, nasıl davranmanı istiyorsa öyle davrandın, iyi çocuk imajının arkasına saklanıp kendi doğana sırt çevirdin... Şimdi özüne, doğana ve içgüdülerine dönüş zamanı! İçindeki "kötü" çocuğa 'Merhaba' de... Doğana sırt çevirme, içindeki asi ruha ihanet etme! Sen; doğaya meydan okuyan, ruhu özgür ve asi, özel bir parçasın... Sen "kötü"sün! Sen tam bir Bad Bear’sın! Sokaklara meydan okumaya, doğana dönmeye Bad Bear’ınla başla! Şehrin tüm "kötü" çocukları... Kulübe hoş geldiniz!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe