Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sanatsal bir ifade ve dünyaya bir açılım

Valentino Rendez - Vous, hareket kavramına, içerisi ile dışarısı, kişiler arası samimiyet ve sosyal ilişkilere arasındaki karşılaşmaya day...

Valentino Rendez - Vous, hareket kavramına, içerisi ile dışarısı, kişiler arası samimiyet ve sosyal ilişkilere arasındaki karşılaşmaya dayanır. 

Rendez- Vous, Los Angeles'taki Warner Bros. Stüdyolarında çekilen başrolde Zendaya'nın yer aldığı filmin ana temasını oluşturuyor.  

Filmde Zendaya, sahne arkasından güneşli sokaklara doğru süzülerek neşeli grubuyla karşılaşıyor. Zendaya, The XX.’in ünlü şarkısı Crystal ile Stephen  Galloway’in koreografisi ile dans ediyor.

Görüntü Yönetmeni Marcell Rev ve Scott Sakamoto, ışığın sonsuz olanaklarını keşfederek videoya 80'lerin filmlerini çağrıştıran eski bir sinematografik tat veriyor. Valentino Rendez-Vous'un canlı ve parlak renkli görünümleri, nötr ve zamansız bir alanın fırça darbeleri gibi çarpışıyor. Sanatsal bir ifade ve dünyaya bir açılım. 

Happy Massee tarafından tasarlanan bir fotoğraf stüdyosu ile samimi bir çatı katı arasındaki bir fabrikayı çağrıştıran sahne arkası, kampanya topluluğunun çalıştığı, konuştuğu ve yaşam sevinci veren anlarını paylaştığı iç mekan. Sürekli ters yüz edilen bir kurgunun hakim olduğu yapımda Pierpaolo Piccioli ve stilist Law Roach da dahil olmak üzere tüm sanatçılar hem kampanyanın aktörleri hem de seyircileri. 

Sokak ile Maison, farklı ve manyetik bir insan türü aracılığıyla bir araya geliyor. Kimliklerin karşılıklılığı ve merakın gücü\ bu insani ilişkinin sonuçlarını oluşturuyor

#ValentinoRendezVous 
#DiVas

Sanatsal bir ifade ve dünyaya bir açılım


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi