Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Stilinize özgün bir dokunuş yapıyor!

Modayı yakından takip edenlerin favorisi U.S Polo Assn. outdoor botlar, geniş ürün yelpazesiyle kadın, erkek ve çocukların adımlarına rahatl...

Stilinize özgün bir dokunuş yapıyor!
Modayı yakından takip edenlerin favorisi U.S Polo Assn. outdoor botlar, geniş ürün yelpazesiyle kadın, erkek ve çocukların adımlarına rahatlık katıyor.

Tasarımlarıyla göz dolduran, sağladığı eşsiz konforla casual ayakkabı stilinin adresi olan U.S. Polo Assn., günlük sokak stilinden doğa yürüyüşlerine kadar her anınızın eşlikçisi olacak outdoor modeller sunuyor.

Doğa yürüyüşlerinin vazgeçilmezi olan outdoor botlar, U.S Polo Assn.’nın birbirinden kaliteli ve trendleri yansıtan tasarımıyla kombinlerinize özgün bir hava katıyor. Siyah, kahverengi, hâkî ve lacivert renklerin öne çıktığı, renkli şeritlerle harmanlanan ayakkabılar, deri yapısıyla ve boğazlı modeliyle kadın, erkek ve çocukların gönüllerini fethediyor. 

Hava şartları yürüyüşünüze engel olmasın!

Mevsim fark etmeksizin doğayla baş başa huzur dolu yürüyüşlere devam etmeye ne dersiniz? U.S Polo Assn. outdoor modelleri, yağmurlu havalarda kaymaz tabanı sayesinde konforlu yürüyüş sağlarken su geçirmez özelliğiyle de ayakları sıcacık tutuyor. Birçok kombinin en beğenilen parçası olarak gün boyu dikkatleri adımlarınıza çekecek botlar FLO’da sizleri bekliyor!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe