Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kabarık kollardaki romantik ruhu sunar

Gelinlik ve Abiye Tasarımlarının Moda Evi Oleg Cassini Kabarık Kollardaki Romantik Ruhu Sunar Yarım asrı aşan tarihi, gelinlik ve abiye tasa...

Kabarık kollardaki romantik ruhu sunar
Gelinlik ve Abiye Tasarımlarının Moda Evi Oleg Cassini Kabarık Kollardaki Romantik Ruhu Sunar

Yarım asrı aşan tarihi, gelinlik ve abiye tasarımındaki iddiasından gelen mirasıyla kadınların en özel gecelerine eşlik eden Oleg Cassini her zevki kucaklayarak kendi tarzını ortaya koymak isteyen kadınlara kendilerini mutlu ve biricik hissettirmeye devam ediyor. 

Romantik ve asil tasarım çizgisiyle düğün gecelerinin mimarı olan marka; iddiası yüksek olduğu kadar zarif gelinlik modelleriyle rüya gibi düğünlerin unutulmaz gelinlerini en özel geceye hazırlıyor.
 
Kabarık kollardaki romantik ruhu sunar


Viktoryen Duruşun Zarif Temsilcisi Kabarık Kollar

Viktoryen bir duruşu temsil eden kabarık tül kollar sade bir görünüme tek başına ihtişamlı ve asil bir duruş kazandırıyor. Korse etkisiyle vücudu tamamen saran gelinliklere, A kesim etekler eşlik ediyor. Kabarık kolların yardımıyla asimetrik bir görünüm sağlayan bu romantik kalıplar gösterişli romantizm çağının kapılarını yeniden aralıyor. 

Gelinlik modellerinde aşkın ruhunu, kadının zarifliğiyle birleştiren Oleg Cassini gelinlik koleksiyonunda her biri kendine has, her biri aşkın çarpıcılığı kadar göz alıcı güzellikte olan parçalar sunuyor. Modern tasarım çizgisiyle nostaljik detayları harmanlayarak romantik detaylarla gelinleri masallardaki gelinliği bulmaya davet ediyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe