Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tesettür spor giyimin olmazsa olmaz parçası: Tesettür Sweatshirt

Tesettür spor giyimin kaliteli parçası tesettür sweatshirt modelleri ile her kadın kaliteli kombin yapabilir. Kapalı kadınların mutlaka dola...

Tesettür spor giyimin olmazsa olmaz parçası: Tesettür Sweatshirt

Tesettür spor giyimin kaliteli parçası tesettür sweatshirt modelleri ile her kadın kaliteli kombin yapabilir. Kapalı kadınların mutlaka dolabında bulunması gereken parçalardan birisidir.

Her anlamda acil dışarı çıkarken yapılan kombinler de bile oldukça kolaylık sağlar. Ev içindeyken de giyilen kombin modelleri arasında yer alır. Başarılı bir kombin yapabilmek için bu giysi modelinin uzun olan tasarımlarına bakmalısınız. 

Uzun olan yapısı sayesinde daha özgür bir şekilde hareket edebilirsiniz. Bu giysiler ile uyumlu bir görünüm yapabilmek adına klasik paça pantolon modelleri de giyilebilir. Ya da bol paça olan kot pantolon modelleri de tercih edilebilir. Her iki pantolon modeli de kombinde kaliteli duruş sergiler. 

Tesettür Sweat 


Tesettür sweat modelleri arasında son zamanların popüler baskılı modelleri vardır. Baskılı olan modelleri, sosyal medyada yer alan bazı repliklerden oluşabilir. Bu modelleri özellikle genç kızların yapmış olduğu kombin modellerinde daha çok görebilirsiniz.

Kombin hazırlayıp hemen dışarı çıkmanız gereken durumlarda bu üst giyim ürününden yardım alabilirsiniz. Bazı kombinler de elbise ile de kullanımı bulunur. 

Elbise ile beraber giyim sağlandığında da modern bir görsellik yapılabilir. Uzun elbise modelleri ile kısa sweatshirt modelleri giyilebilir. Her genç tesettürlü kadının dolabında olan giysiler ile kombin yapılabilir. Bu kombin modeline sokak stili adı verilir. Acilen hazırlanmış bir kombin izlenimi verilir. Ve uyumlu olduğunda oldukça dikkat çeker. 

Sweat Tunik 


Sweat tunik modelleri ile kendi tarzınıza özel bir kombin yapabilirsiniz. Evde okulda ya da iş ortamında bu giysi modelini giyebilirsiniz. Diğer parçalar ile uyumlu bir görünüm yakalamak için ayna karşısında saatlerce düşünmenize gerek kalmadan çok daha kısa sürede hazırlanabilirsiniz. Zaman yönetimi açısından acil kombin yapmanız gereken durumlarda bu tunik modeline benzer olanlarını tercih edebilirsiniz. Tunik ile uyumlu olduğu için gömlekler ile de giyim yapılabilir. 

Kombini yaparken pelüş çantalardan da destek alabilirsiniz. Bu çantalar ile sade ve şık bir spor kombi modeli hazırlamak mümkündür. Hazırlamış olduğunuz bu kombin ile spor yapmaya da gidebilirsiniz. 

Baskılı Tunik Modelleri 


Basklı sweat ve tunik modelleri ile spor yapmaya giderken hızlı bir kombin yapabilirsiniz. Hızlı kombin yapabilmek için her parçanın diğeri ile uyumlu olması beklenir. Bu tunik modelleri ise gerek kumaşı ve baskısı ile genel anlamda her parça ile uyumludur. Üzerine aynı ya da benzer tonlarda bir şal kullanabilirsiniz.
 
Şallarınızın yapısı da bu konuda önemlidir. Genel olarak penye ya da %100 pamuklu şal modelleri kullanılabilir. Ancak standartların dışına çıkarak eşarp ile de kombin yapabilirsiniz. Eşarbınızın bu kombin modeline uyması için gelişi güzel bağlamalısınız. Özenli bağlanmış olması bu spor kombin modeline kötü bir görüntü olarak yansıma yapabilir. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi