Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Desenli gömlekler nasıl kombinlenmeli?

Gömlekler erkek ve kadınların sıklıkla tercih ettiği kıyafet parçalarından biridir. Ancak her ne kadar hem erkek hem kadınların tarz kıyafet...

Desenli gömlekler nasıl kombinlenmeli?

Gömlekler erkek ve kadınların sıklıkla tercih ettiği kıyafet parçalarından biridir. Ancak her ne kadar hem erkek hem kadınların tarz kıyafet parçalarından olsa da en çok erkek giyimin vazgeçilmezidir. Model çeşitliliği, görsel algıya hitap eden desenleri, kol ve yaka detayları, kravatlı ya da kravatsız kullanım olanağı sağlayan tasarımları ile her tarz giyinen erkeklerin dolaplarında bulundurdukları en özel ve şık kıyafetlerdendir.

Dokuma ya da örme kumaşlardan üretilen bu kıyafetler, ilk olarak baş kısmının girebileceği bir kesimle hazırlanmış, düğmesiz ve beli kemerli olarak tasarlanmıştı. Bu kıyafetlerin İtalya’da milattan önce 3. Yüzyıl başlarında kullanıldığına dair bilgiler mevcuttur. Tabii bu dönemdeki gömlekler şimdiki çizgilerin aksine düğmesiz ve yakasız olarak tasarlanmıştı. 

İtalya, Fransa derken ortaçağ döneminde tüm batı ülkelerinin, bu ülkede yaşayan özellikle asil sınıfın kullandığı bir giysi olarak varlığını sürdürmüştür. Tanzimat Dönemi yenilikler ve batılılaşma hareketleri ile de bu topraklarda varlığını devam ettirmiştir. Şimdilerde ise erkeklerin asla vazgeçmediği, kimi zaman klasik-şık kimi zaman spor-şık kıyafetlerin göstergesi olan gömlekler, farklı tarzlara hitap eden asli ve dikkat çekici kıyafetlerdir.

Desenli gömlekler nasıl kombinlenmeli?

Baskılı Gömlek Çeşitleri Nelerdir?

Her erkeğin dolabının olmazsa olmaz parçası olan gömlekler, başlangıçta daha çok takım elbise ve ceket içerisine kullanarak kombinlenmekteydi. Değişen moda algısı, farklı tarzları benimseyen erkeklerin hareketi ile artık sadece iş yaşamında değil, günlük kullanımda da dikkat çeken, tarz oluşturan bir kıyafet olma özelliğini kazanmıştır.

Başlangıçta mavi, siyah ve beyaz gibi tek renklerle tasarlanan gömlekler, zamanla farklı renkler ve desenlerle üretilmeye başlamıştır. Bu tasarım ise gömlekleri her tarza hitap eden, farklı zevklere sahip kullanıcıların,  yılın her zamanı ve her mekânında kullanılır kıyafetler olmalarını sağlamıştır.

Pek çok erkek tarafından tek renk, çizgili, kareli gömlekler tercih edildiği gibi desenli, baskılı erkek gömlek çeşitleri de oldukça ilgi görmektedir. Durum böyle olunca, tarz sahibi her kullanıcı, zevkli çizgileri, kaliteli ürünleri temin edebileceği en doğru adreslerin arayışına girmiştir. İşte bu arayış içerisinde olan, tarzını yansıtan çizgileri bulmak isteyen erkekler için; desenli, baskılı gömlek koleksiyonları ile dikkat çeken Voltaj, sizlere dinamik renkler ve farklı baskılar ile birbirinden tarz gömlek modellerini kullanma imkânı sağlıyor. 

Voltaj, uzun yılların verdiği deneyim, farklı müşteri kitlelerine, farklı tarzları sunan çizgileri ile geniş bir yelpazeye yayılan bir isim olarak varlığını sürdürmektedir. Erkek ceketler, t-shirtler, kabanlar ve daha pek çok kıyafet koleksiyonunda olduğu gibi desenli, baskılı gömlekleri ile de dikkatleri üzerinde topluyor.

Desenli gömlekler nasıl kombinlenmeli?

Desenli Gömlek Çeşitleri Adresi: Voltaj

Voltaj, tasarım gömlekleri arasından çiçek desenli erkek gömlek koleksiyonları ile tarz ve dinamik giyinen erkeklerin en çok tercih ettiği gömlek seçeneklerinden biri oluyor. Yazlık pantolonlar üzerinde kullanabileceğiniz gibi, kapri ya da keten şortlar üzerinde de kullanabilir, baharın cıvıltısını şık bir stille buluşturabilirsiniz.

Tercih edebileceğiniz gömlek modellerinden bahsedecek olursak, oldukça zevkli çizgilerle karışılacağınızı bilmelisiniz. Renkleri ve desenleriyle dikkat çeken kırmızı mavi desenli, uzun kol yakası düğmeli gömlek modeli gibi çiçek desenli kahverengi slim fit gömlek modeli, tarz sahibi erkeklerin kaçınılmaz tercihleri arasında yer alıyor.

Şal desenli, mavi turuncu desenli, denizatı desenli, çiçek desenli gibi genç ve enerjik erkeklerin tercih ettiği modeller, %100 pamuk ile üretilerek hem sağlık hem ferah kullanıma olanak sağlıyor. Slim-fit kesim ile vücudu şık bir şekilde saran ve fit bir hava katmaktadır. Small bedenden XXL bedene kadar ulaşılabilir olunması sayesinde geniş bir kullanım kitlesine erişebilmenin de önünü açıyor.

Kıyafette tarzınızı yansıtmanın sonsuz ve sorunsuz tadına varacağınız, birbirinden şık ve dinamik tasarımları ile https://www.voltaj.com.tr/’yi mutlaka ziyaret edebilir, birbirinden farklı gömlek seçeneklerinden tarzınızı yansıtan en özel parçayı temin edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi