Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kışlık tesettür giyimin trendi: Kaban modelleri

Tesettür kıyafetler, muhafazakâr kadınların inançları gereği tercih ettiği, rahat kesimli ve vücudu sararken yapışmadan, rahatsız etmeden in...

Kışlık tesettür giyimin trendi: Kaban modelleri

Tesettür kıyafetler, muhafazakâr kadınların inançları gereği tercih ettiği, rahat kesimli ve vücudu sararken yapışmadan, rahatsız etmeden inen, konforlu bir kullanım imkânı sağlayan kıyafetlerdir. Tesettür kıyafetlerin tamamlayıcı, dış giyim olarak bilinen özel parçaları vardır. Feraceler, trençkotlar, montlar, tesettür kaban ve kaplar, dış giyim koleksiyonları olarak ilgi gören kıyafetlerdir.

Tesettür kıyafetler üzerinde tercih edebileceğiniz mevsimlik kabanlar, trençkotlar gibi kışın tercih edebileceğiniz kabanlar gibi birbirinden tarz tasarımlar, Zülays Giyimde sizleri bekliyor. Bu kış üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz tesettür kaban modelleri rengiyle, dokusuyla, sıcaklığı ile tesettürlü hanımların en çok tercih ettiği, ilgi odağı kıyafetler olacak.

En Tarz Tesettür Kaban Modelleri Sizi Çağırıyor

Tesettür kabanalar, kış aylarında soğuktan korunmanın yanı sıra tercih edilen tarza göre şıklığı ya da rahatlığı ifade eden özel parçalar olarak dolaplarımızda yer almaktadır. Tesettür kaban vücuda yapışmadan, tam bedene oturan ancak vücut hatlarını belli etmeyen tasarımı ile en rahat kışlık dış giyimdir. 

Zülays Giyim’in tesettür kaban koleksiyonları, Tercih ettiğiniz modele göre kimi zaman şık kimi zaman spor, kimi zaman klasik kimi zaman modern çizgi sergileyen, sizi ısıtırken dikkat çekici bir havaya büründürüyor. Özellikle, asla zirveyi kaybetmeyen modellerinden olan kaşe kabanlar gibi her yaş grubundan tesettürlü hanımların tercihi olan modelleri, en dikkat çeken koleksiyon parçalarından biridir.

Birbirinden farklı tarzlara hitap eden, kap ve kabanlardaki modelleri ile dikkat çeken Zülays, tercih edebileceğiniz, bileğe kadar uzanan tam boy kaşe kabanlar gibi dilediğiniz boyda kaşe kap ve kaban tasarımları ile her yaş grubunun dikkatini çekiyor. 

Ceket yaka indigo kaşe kaban tasarımı ile dikkat çekerek mavinin doyumuna ulaşırken, yine ceket yaka kaban modelinde tercih edilen siyah renk ile daha asil bir görünüm elde edeceksiniz. Büzgü detaylı süet kap gibi, uzun kemerli kaban modelindeki renk ve beden tercihlerinin genişliği, kilo şikâyetiniz olsa dahi zevkle giyebileceğiniz tasarım harikası kabanları gözler önüne sıralıyor.

Tesettür Kaban Modelleri Nelerdir?

Zülays Giyim, birbirinden tarz kap ve kaban modelleri ile her yaş grubundan tesettürlü hanımların beğenisini toplayan, kaliteyi sizlerle buluşturan bir isim. Tesettür kaşe kaban, kap ve kışlık kabanları ile harika kombinler oluşturabileceğiniz, tarz kaban koleksiyonları sizlere tarzınızı yansıtma imkânı sunuyor.

Kapüşonlu kaban modelleri ile hem şık hem tarz bir çizgi edinebileceğiniz koleksiyonların, dize yakın boy kesimi hem dinamik hem tarz görünmenizi sağlıyor. Oversize kaşe kabanların rahatlığı, etek boyunun kalçayı geçen boyu gibi diz altı, bileğe yakın modeli de sıklıkla tercih edilen bir seçenek olarak karşınıza çıkıyor.

Klasik çizgisiyle, şık giyinmeyi seven ve bu şıklığı dış giyimde de arayan tesettürlü hanımların tercihlerinden biri de kolları taş detaylı kabanlardır. Dinamik ruhlu, özellikle genç tesettürlü hanımların tercihi ise büyük cepli kaşe kabanlar olacaktır.

Kruvaze kabanlar, büyük cepli kaşe kabanlar, oversize, pelüş kabanlar, asimetrik kaşe kabanlar, kıvırcık buklet kabanlar gibi sayısız modele ulaşabileceğiniz Zülays Giyim, tecrübesi, zevkli tasarımları, farklı tarzlara hitap eden koleksiyonları ile yaşınız ne olursa olsun tüm tesettürlü hanımların tercih edeceği kaban modelleri ile bu kış sizleri bekliyor.

Siz de akılda kalıcı, tarz kabanlar arayışındaysanız, kışı, kalitenin adresi Zülays Giyim ile daha sıcak ve kaliteli geçirin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi