Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Günlük kombinlerinizde hayat kurtaracak takı önerileri

Her gün kullanabileceğiniz ve kıyafetlerinizle yaratıcı bir şekilde kombinleyeceğiniz takı modellerini keşfetmeye hazır mısınız?  ‘Senin Bir...

Günlük kombinlerinizde hayat kurtaracak takı önerileri


Her gün kullanabileceğiniz ve kıyafetlerinizle yaratıcı bir şekilde kombinleyeceğiniz takı modellerini keşfetmeye hazır mısınız? 

‘Senin Bir Tarzın Var’ mottosuyla tarzından ödün vermeden şık ve ışıltılı olmak mümkün diyen Piano Jewellery, minimal ve gösterişli tasarımlarıyla günlük kombinleriniz için birbirinden özgün takı alternatifleri sunuyor.

Sahip olduğu sayısız, birbirinden özgün mücevher çeşitleriyle binlerce kombin fırsatı sunan Piano Jewellery, günlük hayatta daha iddialı ve şık görünmenizi sağlayan tarz tasarımlarıyla sizi tamamlıyor. 

Minimal ve gösterişli parçalar seçin

Günlük hayatta takı kullanmanın sırrı, tarzınıza ve kişiliğinize en çok uyan minimal seçimleri yapmaktan geçiyor. Minimal, bir o kadar gösterişli tasarımları zamansız çizgilerle harmanlayan Piano’nun benzersiz ürünleri, her türlü günlük kombininizle uyum sağlayacak özellikte üretiliyor. Her zaman tüm kıyafet türleriyle rahatlıkla kullanabileceğiniz aksesuarların başında gelen küpelerde seçiminiz, her daim revaçta olan 90’ların kült takısı altın halka küpeler olabilir. Pırlanta küpeler ile küçük taşlı küpeler ise kulaklarda ışıltı sevenler için harika birer alternatif. Eğer tarzınızla fark yaratmak istiyorsanız, en yaygın piercing türlerinden olan tragus küpeleri ise tam size göre! Üstelik anti alerjik özelliklere sahip piercingleri gün boyu rahatça kullanabilmek mümkün.

Günlük kombinlerinizde hayat kurtaracak takı önerileri


Geleneksel ve modern dokuların birleşmesinden doğan şahmeran modelleri ise klasik seçimlere alternatif arayanlar için mükemmel bir seçim. Çeşitli taşlarla süslenen şahmeranların otantik ve zarif etkisi ile günlük kombinlerinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Günlük hayatta pek çok kıyafetle uyum sağlaması için metal ve minimal tasarımlardan oluşan kolye ve yüzük modellerini de mutlaka tarzınıza ekleyin!

Kombin zincir kolyeleri hayatınızın anına taşıyın

Çeşitli uzunluk ve bağlantılarla kombinleyebileceğiniz altın kolye modellerini hayatınızın her anına taşıyarak tarz yaratmaya ne dersiniz? Takılarınızı günlük kombinle uyumlu hale getirebilmek için modern ve klasik çizgilerden çıkmamak gerektiğinin altını çizen Piano Jewellery, günlük tarzınızın imzası haline gelecek önerilerde bulunuyor. Göz alıcı bir zincir kolye, uğur getirdiğine inandığınız bir charm veya simgelerden oluşan yüzükleri tek başına veya birlikte kullanarak size özel bir tarz oluşturmak mümkün. Sade altın kolye gibi diğer aksesuarlarla takım olabilecek parçalara yatırım yaparak siz de çok farklı günlük kombinlerde bile uyumu yakalayabilirsiniz. 

Günlük kombinlerinizde hayat kurtaracak takı önerileri


Abartısız şıklık: Pırlanta yüzükler

Günlük hayatta abartısız ama şık seçimler yapmak istiyorsanız pırlanta yüzük modelleri tam size göre! Piano’nun çeşitli renk ve dokulardaki yüzük, küpe, bileklik ve kolye seçenekleriyle de kullanabileceğiniz pırlanta yüzükleri minimal boyut ve tasarımlarda tercih edebilirsiniz.

Her kombine, her tarza uygun takılar

Farklı estetik zevk ve yaşam tarzına sahip kişiler için her türlü günlük kombinle uyum sağlayan çok yönlü takılar tasarlayan Piano Jewellery’nin altın ve pırlanta olmak üzere yaklaşık 600’e yakın modeli bulunuyor. Mix and match kombinlenecek ürünler kategorisinde ise sayısı binlere varan kombin seçeneği bulunan marka, her kombine ve her tarza uygun alternatifleriyle fark yaratıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi