Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hayatın her alanında outdoor

Outdoor’un en sevilen markalarından Columbia ister şehirde ister doğada, günlük hayatın her anında ihtiyacınız olan teknolojileri sizinle bu...

Hayatın her alanında outdoor


Outdoor’un en sevilen markalarından Columbia ister şehirde ister doğada, günlük hayatın her anında ihtiyacınız olan teknolojileri sizinle buluşturuyor!

Bugaboo montlar ile soğuk ve karlı kış günlerinde bile dışarının keyfini güvenle çıkaracaksınız. Omni Tech özelliği ile suya dayanıklı ve nefes alabilen kumaşı uzun saatler dışarıda konforla kalmanızı sağlar. Columbia Bugaboo montlar, üçü bir arada sistemiyle hava koşullarına kolayca uyum sağlamanıza yardımcı olur. 

Hayatın her alanında outdoor


Yağmurlu havada yürüyüşe çıkıyorsanız dış katmanını, hava çok soğuk ise iki katmanını birlikte, ılık bir sonbahar akşamında ise yumuşak polar katmanını giyerek fonksiyonel bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Fermuarlı cepleri eşyalarınızı yanınızda güvenle taşımanıza yardımcı olurken ayarlanabilir manşetleri soğuk havanın içeri girişini önler. 

Sweater Weather polar üstlerin yumuşak dokusu ile konforlu bir kış geçirmeye hazır olun! Cep detayları ile kişisel eşyalarınızı rahatlıkla depolayabilirsiniz. Farklı renk ve desen çeşitleri ile her zevke hitap eden Columbia polar üstleri arasından tarzınıza uygun olanı seçerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Hayatın her alanında outdoor


Devrim yaratan teknolojileri ile stil sahibi tasarımları birleştiren Columbia, hayatın her alanında outdoor tutkunlarını güvenle koruyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi