Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kalıpların içine hapsetmeyen jean kalıpları

Bad Bear standart kalıpların içine hapsolmak istemeyenleri özgür kalıplarla buluşturuyor Alışılagelmiş jean kalıpları ile tarzını tamamlayam...

Kalıpların içine hapsetmeyen Jean Kalıpları


Bad Bear standart kalıpların içine hapsolmak istemeyenleri özgür kalıplarla buluşturuyor

Alışılagelmiş jean kalıpları ile tarzını tamamlayamayan sokağın asi çocukları söz konusu jean olunca da kombinini tamamlamak için Bad Bear’ı seçiyor. Bad Bear, farklı jean kalıpları ile asi bir çıkış yolu arayanların seçeneği olarak karşımıza çıkarken aynı zamanda farklı renk seçenekleri ile de tatmin edici bir ürün skalası oluşturuyor. 

Kalıpların içine hapsetmeyen Jean Kalıpları


Bed Bear’ın Benzersiz Jean Kalıpları

Monaco, Smith, Kevin ve Marlon jean kalıplarında sunulan farklı renk seçenekleri ile sokağın asi çocuklarını alışılagelmiş bir kalıbın içine sokan Bad Bear, kullanıcılara rahat kullanım da sağlıyor. Pek çok kesime sahip olan Bad Bear jeanleri, kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Jogger tip olan, bel ve paçalarda bulunan detayları sayesinde cool bir görünüm elde etmek isteyenlerin tercihi Monaco, normal bel, diz ve kalça kesimi ve lastikli paçaları ile rahat bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. 

Slim bir kesim arayanların tercihi Smith, normal bel, ince kalça, ince diz ve dar paça kesimi ile vücut hatlarını gözler önüne seriyor. Rahat kalıptan vazgeçemeyenlerin tercihi Kevin, dizden aşağı doğru daralan kesimi ile şık bir görünüm elde etmeyi sağlıyor. Asi bir çocuk olsa da normalden vazgeçemeyenlerin tercihi Marlon ise, normal bel, paça, diz ve kalça özellikleri ile rahat bir kullanım sunuyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi