Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kayak pantolonu almadan önce dikkat etmeniz gerekenler

Baharın ılık havasına, yazın eğlenceli akşamlarına hayranlığımız kadar kış aylarının etrafı saran bembeyaz karına da özlem duyar, hayranlığı...

Kayak pantolonu almadan önce dikkat etmeniz gerekenler


Baharın ılık havasına, yazın eğlenceli akşamlarına hayranlığımız kadar kış aylarının etrafı saran bembeyaz karına da özlem duyar, hayranlığımıza mani olamayız. Kışın sevimsiz soğuğundan şikâyetçi olanlar kadar, karın yağmasını bekleyen, kış aylarının vazgeçilmez sporu kayak tutkunları gibi dikkate değer bir güruh vardır.

Yazın deniz kenarı tatilleri, baharda ya da yaz aylarında turistik geziler tercih ederken, kışın soğuk aylarında yapılabilecek en güzel tatil yeri, elbette kayak merkezleri olarak tercih edilmektedir.

Her mevsim dinlenme, eğlenme amaçlı yaptığımız tatillere ya da yaptığımız spor dallarına özgü seçtiğimiz kıyafet ya da aksesuarlarımız vardır. Bu zevklerimize göre tercih ettiğimiz tatil mekânları vardır. Kış aylarında ise en çok tercih edilen ve müthiş bir ilgi odağı olan tatil yeri kayak merkezleridir.

Kayak merkezi denildiğinde ise aklımızda ilk canlanan elbette kayak yapmak ve o soğuğa karşı dayanıklı, üşütmeyen kıyafetler ve aksesuarlar temin etmek gelir.

Kış aylarının vazgeçilmezi olan kayak sporunun tamamlayıcısı, kayak tutkunlarının özel kıyafetleri arasında ilk akla gelen, kayak montu ve elbette kayak pantolonlarıdır. Eldiven polar şapkalarsa yine sizi soğuktan koruyan, mutlaka yanınızda bulundurmanız gereken, kayak yapmanın tadına varmanızı kolaylaştıran kıyafet parçalarıdır.

Kayak pantolonu almadan önce dikkat etmeniz gerekenler


Kayak Pantolonları Nasıl Olmalı?

Dış mekân aktivitelerinden olan kayak için kıyafet donanımı oldukça mühimdir. Pantolon, kayak montu, bereler… Özellikle ısı yalıtımı ve su geçirmez özelliğe sahip kumaşlardan üretilmiş olmalıdır. Sizi soğuktan koruyan özelliklere sahip kumaşlardan üretilen bu pantolonlarda kumaşlar, teri dışarı veren bir özellik taşımalıdır. Mikro-lite, grotex, teflon ve pertex bu tür kumaşlardandır.  Ayrıca bu kumaşlar dışarıdan su çekmeyen bir yapıdadır.

Kayak sırasında düşme, çarpma gibi pek çok kaza ile karşılaşmak oldukça doğal. Ancak bu düşmelere, çarpmalara ve soğuk havaya karşı vücudumuzu koruyan, Vücudumuzun alt bölgesi için gerekli olan kayak pantolonları, bu gibi durumlar göz önüne alınarak tercih edilmelidir. Öyle ki tercih edilen kadın kayak pantolonu, aktivite sırasında, bu gibi kazalara karşı koruyucu ve hareket özgürlüğünü kısıtlamayan, konforlu bir yapıya sahip olmalıdır.

Kayak pantolonlarında ayarlanabilir bel özelliği, soğuk havayı ve rüzgârı geçirmeyişi, güçlendirilmiş bilek kısımları gibi kayak pantolonları seçiminde dikkat edilmesi gereken elzem özellikler mevcuttur. Fermuarlı paça yapıları sayesinde kolay giyime olanak veren bu pantolonların, cepli oluşu da yine konforlu kullanıma olanak sağlayan özellikleri arasındadır.

Kayak pantolonu almadan önce dikkat etmeniz gerekenler


Kar Tatilinizi En Şık Kıyafetlerle Taçlandırın

Kar tatilini, konforlu ve şık kıyafetlerle taçlandırmak isteyen, kalite ve tarz olmanın tadını çıkaran, her zevkin ilk adresi Berfuğ Kıran, pek çok koleksiyonda olduğu gibi kayak kıyafetleri konusunda da arayışlarınıza ve tarzınıza yanıt olmayı sürdürüyor.

Berfuğ Kıran özellikle kayak pantolonu seçiminizde hem konforu hem kaliteyi sizlere sunuyor. En çok tercih edilen modellerinden biri olan içi polar, dar paça kayak pantolonu, softshell kumaştan üretilmiş olduğundan soğuğa ve suya dayanıklı, su tutmayan yapısı ile oldukça ideal bir seçim oluşturmaktadır.

Kadın kayak pantolonu modelleri arasında yer alan şardonlu kargo cepli kayak pantolonu hem model hem konforlu kullanımı ile yine en çok tercih edilen kıyafetlerdendir.

Dar paça kayak pantolonları gibi şıklığı sporla birleştiren diğer bir kayak pantolonu modeli de İspanyol paça kesime sahip pantolonlardır.

İspanyol paça kayak pantolonu modellerinde tercih edebileceğiniz farklı renk seçenekleri ve yanlarda bulunan şerit detayı ile dikkat çekici bir tarz yansıtmanıza yardımcı oluyor.

Siz de Berfuğ Kıran'ın, hem şık hem sade çizgilerle tasarladığı kullanımı rahat ve sıcacık kayak pantolonları ile kış tatilinizin tadını çıkarın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi