Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Üst düzey yöneticilikten mankenliğe geçiş hikayesi; Buğra Kılıçarslan

Buğra Kılıçarslan mankenliğe nasıl başladığı konusunda oldukça keyifli bir hikayeye sahip. 2 Ekim 1990 doğumlu olan yakışıklı manken adayı a...

Üst düzey yöneticilikten mankenliğe geçiş hikayesi; Buğra Kılıçarslan


Buğra Kılıçarslan mankenliğe nasıl başladığı konusunda oldukça keyifli bir hikayeye sahip. 2 Ekim 1990 doğumlu olan yakışıklı manken adayı aslında üniversite eğitimini tamamlamış olan genç bir iş adamı. 

Beykent Üniversitesi Radyo Ve Televizyonculuk bölümü mezun olan Buğra mezuniyetinin ardından sigorta sektöründe çalışmaya başlıyor. Azmi ve çalışkanlığı ile elde ettiği başarılar onu bu sektörde üst düzey bir yönetici olmaya kadar getiriyor. Ve Buğra Kılıçarslan bugün Tekin Sigorta firmasında üst düzey bir yönetici olarak çalışıyor. Ancak dikkat çeken fiziği ve dünyaca ünlü mankenlerle yarışan özellikleri onun peşini bırakmıyor. 

Çevresinde tanıdığı herkes onun aslında çok başarılı ve aranan bir manken olacağından o kadar emin ki, her fırsatta bunu dile getiriyorlar. Sonunda bu yönlendirmelere kayıtsız kalamayan Buğra Kılıçarslan mankenlik ve modellik eğitimi almaya başlayarak hayatı için çok önemli bir adım atıyor.

Üst düzey yöneticilikten mankenliğe geçiş hikayesi; Buğra Kılıçarslan


Buğra Kılıçarslan henüz oldukça genç. Genç yaşına rağmen hayata karşı elde etmiş olduğu başarılar onun model ve manken olarak ta çok iyi yerlere ulaşabileceğinin güzel bir kanıtı. Daha eğitim aşamasında bile birçok önemli markanın dikkatini çeken ve yakın takibe aldığı Buğra Kılıçarslan her alanda olduğu gibi bu alanda da hedeflerini oldukça geniş tutuyor. En çok istediği şey dünyaca ünlü bir manken olmak. Ve bu başarıya ulaşabilmesi için her şeye sahip.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi