Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğru alışverişin püf noktaları

Sen de alışverişe çıktığında, birbirinden alakasız şeyler alıp, sonra da neyle giyeceğini düşünenlerden misin? O halde önerilerimize kulak v...

Doğru alışverişin püf noktaları
Sen de alışverişe çıktığında, birbirinden alakasız şeyler alıp, sonra da neyle giyeceğini düşünenlerden misin? O halde önerilerimize kulak ver…

Fazla para harcamadan, sadece temel birkaç parça kıyafetle bütün sezonu atlatabilirsin. İşte adım adım yapman gerekenler…

Gardırobunu boşalt

Baharlık kıyafetlerin gözünün önünde olmadan neye ihtiyacın olup olmadığını kestiremezsin. Bunun için, gerekirse bütün gardırobunu boşaltıp, kıyafetlerinin hepsini elden geçir. Çöpe atılacakları, birisine verilecekleri ve tamir gerektirenleri tek tek gruplandır.

İhtiyaçlarını belirle

Sezon ne olursa olsun, temel bazı kıyafetlerin gardırobunda bulunması şart. Siyah klasik kesim bir pantolon, kaliteli bir jean etek ve her yerde giyebileceğin mevsimlik bir elbise her zaman hayatını kurtarır. Tabii modaya Fransız kalmamak için bu kıyafetlerle kombine edebileceğin trendy birkaç parça kıyafete de ihtiyacın olacak.

Trendi takip et

Dergilerden, vitrinlerden, ve TV’deki moda programlarından sezonun trendini öğrenerek, çok sevdiğin, ancak modası geçtiği için artık giyemediğin parçaları nasıl değerlendirebileceğini öğren. Mesela uzun jean eteğini, sadece bir makas yardımıyla verev keserek asimetrik bir eteğe sahip olabilirsin. Aynı şekilde modası geçen jean ceketlerine, çeşitli biyelerle yeni bir görünüm kazandırabilirsin.

Ucuz yerleri keşfet

Yeni sezonda her şeyin çok pahalı olduğu bir gerçek. Eğer bütçeni zorlamadan modayı takip etmek istiyorsan, kıyıda köşede kalmış ama çok trendy parçalar satan mağazalardan yararlanabilirsin. Bunları kaliteli temel kıyafetlerinle kombinlediğinde çok havalı olacağından emin olabilirsin. Paraya kıyıp aldığın kaliteli jean pantolonunla, pazar işi tişörtün kimsenin dikkatini çekmeyecek.

Aksesuara yüklen

Eğer kıyafetlerinin çok sıradan olduğunu düşünüyorsan, tezgahlarda satılan değişik aksesuarlarla görünümünü zenginleştirebilirsin. Kıyafetine uygun bilezik, kolye ve son günlerin trendi büyük plastik küpelerden edin. Böylece öyle olmasa bile çok tarz görünebilirsin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe