Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doksanlı yılların mirasını kutluyor

TommyXTimberland koleksiyonu Drop 1 serisiyle ikonik markaları heyecan verici bir iş birliğinde buluştururken geçmişten günümüze öne çıkan s...

Doksanlı yılların mirasını kutluyor
TommyXTimberland koleksiyonu Drop 1 serisiyle ikonik markaları heyecan verici bir iş birliğinde buluştururken geçmişten günümüze öne çıkan stilleri bir araya getiriyor. 

Tommy Hilfiger ve global outdoor iş ve yaşam tarzı markası Timberland, Sonbahar 2021 TommyXTimberland koleksiyonundan ilk iki serinin lanse edildiğini duyurdu. TOMMY HILFIGER markasının klasik Amerikan DNA’sı ile TIMBERLAND’ın özgün outdoor ve iş estetiğini buluşturan koleksiyon hazır giyim, ayakkabı ve aksesuarlardan oluşuyor. TommyXTimberland Drop 1 koleksiyonu 26 Ekim 2021’den itibaren tommy.com ve timberland.com web sitelerinde, dünya çapındaki seçili TOMMY HILFIGER ve TIMBERLAND® mağazalarında tüketicilere sunulmaya başladı. 

17 parçadan oluşan hibrit Drop 1 Kapsül Koleksiyon 90’lı yılların renkli stillerine selam gönderirken iki markanın mirasını da kutluyor. Tamamıyla kültürden ilham alınarak tasarlanan her parça, her markanın kendi yolunda ilerlemesine yardımcı olan hip-hop müzik ortamına göndermelerde bulunuyor. Koleksiyon genelinde TIMBERLAND’ın imza bej ve turuncu tonları TOMMY HILFIGER’ın marka renkleri kırmızı, beyaz ve laciverti bütünlüyor. Hibrit logo ise markaları farklı ve yeni bir yorumla bir araya getiriyor. 

Mevsim geçişlerine uygun parka ve kolejli ceketleri hava koşullarına dayanıklı, sıcak tutan stilleriyle dikkat çekiyor. Paçaları çıkarılabilen fermuarlı marangoz pantolonu, çift taraflı kolejli ceketi ve geri dönüştürülmüş malzemeli büyük parka gibi parçalar açık havada aktif yaşam tarzı için işlevsellik sunuyor. Klasik TIMBERLAND® 6 inç bot, ilave fermuar detayı ve TOMMY HILFIGER bayrağıyla yeniden yorumlanıyor. Koleksiyonda ayrıca yeni bir spor çanta ile 90’ların vazgeçilmezi bel çantası gibi her görünümü tamamlayacak aksesuarlar yer alıyor. 

Doksanlı yılların mirasını kutluyor


“Timberland ile uzun zamandır hazırlandığımız bu iş birliği benim için son derece yaratıcı bir macera oldu” diyen Tommy Hilfiger şöyle devam etti: “Arşivlerimize inip Timberland’le birlikte 90’lı yılların ‘her şey mümkün’ enerjisini yeniden yaşamak keyifli ve nostaljik bir deneyimdi. Markalarımız kültürle şekillendi. Biz de zamanın moda ortamını şekillendirdik.” 

Timberland Global Kreatif Direktörü Christopher Raeburn ise şunları söyledi: “İş birliğinin gücü her markanın sunduğu en iyi yönleri bir araya getirip radikal olarak farklı bir şey yaratmak için birlikte sınırları zorlayabilmektir. İlk seri için yarattığımız parçalar Timberland ve Tommy olduklarını anında gösteriyor. Kültürel bir hatıra defterine ilerici bir mercekten bakmak şeklinde ifade edebiliriz.” 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe