Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

360° teknolojisini gözler önüne seriyor

Rahatlık ve dayanıklılığı esas alan Wrangler, esneklik ve hareket alanı sağlayan üstün 360° teknolojisini gözler önüne seriyor. Bu sene 75. ...

360° teknolojisini gözler önüne seriyor


Rahatlık ve dayanıklılığı esas alan Wrangler, esneklik ve hareket alanı sağlayan üstün 360° teknolojisini gözler önüne seriyor.

Bu sene 75. yılını kutlayan ve köklü geçmişini en yeni teknolojilerle bir araya getiren Wrangler, her yaşam tarzına uygun fitleriyle koleksiyonunu genişletmeye devam ediyor. Özel işçiliği ve fonksiyonel tasarımıyla jean severlere 360° esneklik kazandırırken, gündüzden geceye her sezon maksimum rahatlık sağlayacak anahtar parçalarla karşımıza çıkıyor. 

360° teknolojisine sahip pantolonları diğer modellerden ayrıştıran en önemli özellik, kumaşının dört yöne esnemesi olarak öne çıkıyor. Her yöne hareket kolaylığıyla özgür hissettiren kumaşı, vücuda göre şekil alarak tam anlamıyla üstün uyum sağlıyor. Özel geliştirilmiş buruşmayan, pamuklu kumaşı ile günlük hayatın yoğun temposunda olan kişiler için zamandan tasarruf etmek de mümkün.

360° teknolojisini gözler önüne seriyor


Her ortamda şıklığını zamansız jeanlerle tamamlayan ve kaliteye önem veren stil sahibi erkekler için tasarlanmış parçalar, kıyafet dolabının favorisi olmaya aday oluyor. Wrangler’ın uzun yıllardır klasikleşen ve çok tercih edilen modeli Texas fitine uygulanan bu özel teknoloji; siyah, mavi, hâkî, gri, antrasit, indigo ve bej olmak üzere 7 farklı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor. 

“Akışında Kal” mottosuyla her an, her yerde özgürce var olabilmeyi ve rahatlığı vaat eden 360° Esnek serisine, Wrangler mağazalarından ve bayi satış noktalarından ulaşabilirsiniz. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi