Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Zamanın ruhunu ilkbaharda da üzerinizde taşıyın

Lüks, güçlü, tutkulu, iddialı ve özgün detaylara sahip Dime Tribe mücevher ve aksesuar tasarımları, ilkbaharda da eşsiz parçalarla göz doldu...

Zamanın ruhunu ilkbaharda da üzerinizde taşıyın


Lüks, güçlü, tutkulu, iddialı ve özgün detaylara sahip Dime Tribe mücevher ve aksesuar tasarımları, ilkbaharda da eşsiz parçalarla göz doldurmaya devam ediyor. 

2022 yılının ilkbahar ve yaz koleksiyonlarında zincir kolyelerin hayatımızdaki yerini koruduğunu belirten Dime Tribe markasının yaratıcısı Ateş Ahlatcı, “Farklı materyallerden zincir kolyeler hayatımızda olmaya devam edecek. Koleksiyonumuzda hem gece hem de gündüz konseptine uyum sağlayabilen; zamansız ve özgün detaylara sahip, trendlerden bağımsız, bugün de yıllar sonra da aynı şekilde takılabilecek tasarımlar bulunuyor” diye konuştu.

Kadın ve erkek mücevherleri ile aksesuar alanında birbirinden ayrı ve özel tasarımlara sahip olan Dime Tribe, stillere yeni bir boyut kazandırıyor. Pırlanta, yakut ve safirin en iddialı hali, Dime Tribe koleksiyonlarında eşsiz tasarımlarla buluşarak tarzları tamamlıyor. Modern ruhu otantik hikayelerle kucaklayan Dime Tribe; otoriter, iddialı, asi, farklı, sofistike ve özgün detaylara sahip takılarla ilkbaharda da öne çıkarak mücevher severlerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

“Kolyelerde baş kaldıran cesaret”

Dime Tribe markasının yaratıcısı Ateş Ahlatcı, iddialı zincir kolyelerin bu sezon da listelerin en göze çarpan trendlerinden olduğunu dile getirdi. Bunun kendileri için güzel haber olduğunu belirten Ahlatcı, “İnce, kalın; altın, gümüş, farklı formlar, büyüklükler ve materyallerden zincir kolyeler bolca hayatımızda olmaya devam edecek. Gündüzden geceye, spor görünümden ofis şıklığına ya da cool bir akşam yemeğine de adapte olabilen bu zamansız ve özgün detaylara sahip parçaları, Dime Tribe markamız altında farklı formlarla mücevher ve takı severlerle buluşturuyoruz” dedi.

“Mücevher duygularla satın alınıyor”

Zamansız ve minimal formların her zaman trendlerde büyük rol oynadığını söyleyen Ahlatcı, konuşmasına şöyle devam etti:

Zamanın ruhunu ilkbaharda da üzerinizde taşıyın


“Tüketici artık daha bilinçli. Alışveriş tercihlerini, gelip geçici trendlere yatırım yapmaktansa minimal, zamansız ve kendileri için anlamlı parçaları tercih etmekten yana kullanıyorlar. Bu da bizim için çok önemli. Çünkü koleksiyonumuzun büyük bir çoğunluğu; trendlere bağlı kalmayan, zamansız, bugün de kullanılabilecek, yıllar sonra da aynı şekilde takılabilecek ürünlerden oluşuyor. Modası geçmeyen ve yine trend raporlarında gördüğümüz bir diğer konu ise kişiselleştirilebilirlik. Özellikle harfli kolyelere, bilekliklere, burçlu ya da simgeli mücevherlere defileler ve moda dergilerinde fazlasıyla rastlıyoruz. Dime Tribe koleksiyonlarımızda da harfli kolyelerimiz mevcut. Mücevher satın alırken her zaman duygularımızla tercih yapıyoruz. Kişide yarattığı his, manevi değer, anlam ve onun için özel olması mücevher satın alırken kişiyi en çok tetikleyen faktörlerden arasında yer alıyor. Harflerin duygusallığı, anlamı ve zamansızlığı müşterilerimiz için çekici değer taşıyan bir unsur olarak görülüyor. Kim olduğumuzu, değerlerimizi, bizim için anlamlı ögeleri boynumuzda, vücudumuza ve kalbimize yakın taşımak, dünyaya vermek istediğimiz mesajı iletmek için adeta bir yol haline geldi.”

“Koleksiyonumuz zamansız parçalardan oluşuyor”

Zamansız ve karakteristik parçaların en çok tercih edilen mücevherleri arasında yer aldığını belirten Ateş Ahlatcı, “Karakteristik ve zamansız parçalarla cesur, güçlü ve farklı bir çizgide ilerliyoruz. Her tasarımın arkasında özenle örülen bir hikaye ve tutkumuz yatıyor” diye konuştu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe