Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu bahar yepyeni bir evrene davetlisiniz

Tamamen sıra dışı… Metaverse evrenine Beymen gözüyle bakış... GüneÅŸin iç ısıtan enerjisini… DoÄŸanın yaÅŸam enerjisini… Kendi öz enerjinizi hi...

Bu bahar yepyeni bir evrene davetlisiniz.


Tamamen sıra dışı… Metaverse evrenine Beymen gözüyle bakış...
GüneÅŸin iç ısıtan enerjisini…
DoÄŸanın yaÅŸam enerjisini…
Kendi öz enerjinizi hissetmeye hazır olun.
Yenilenme zamanı geldi.

Birlikte yepyeni bir bölüme geçiyoruz.Hayatın ve modanın yeni bölümüne… BeymenVerse’e hoÅŸ geldiniz.

Vizyoner duruÅŸuyla Türkiye’de ilklere öncülük eden Beymen, 2022 baharında modaseverleri keÅŸfedilmemiÅŸ deneyimlere, heyecan veren yepyeni bir evrene davet ediyor; içimizdeki gücü keÅŸfetmek, yenilenmek, ilkbahar ve yazı doyasıya yaÅŸamak için… Bu evrenin adı: BeymenVerse.

Bilimkurgu ve animasyon filmlerinde kullanılan CGI (Computer Generated Imagery) teknolojisiyle çekilen Beymen’in 2022 Ä°lkbahar/Yaz kampanyası BeymenVerse, güneÅŸin pozitif enerjisi, doÄŸanın yenileyici gücü ve denizlerin sonsuzluÄŸundan ilham alıyor. Dünya modasına yön veren markaların defile ve reklam kampanyalarında yer alan ünlü modeller Alexina Graham ve Matteo Ferri’nin rol aldığı kampanya filmi, karakterlerin güneÅŸten, doÄŸadan ve denizden aldıkları enerjiyle BeymenVerse’ü keÅŸfetme hikayesini anlatıyor. Ä°zleyicisini bir baÅŸka boyuta taşıyan, doÄŸanın mucizeleriyle baÅŸ baÅŸa bırakan kampanya filminin hikayesi, karakterlerin birbirinden enerji alarak kendi içlerindeki gücü keÅŸfetmeleriyle sona eriyor. 

Bu bahar yepyeni bir evrene davetlisiniz.


Jennifer Lopez, Jamie Dornan, Colin Farrell gibi uluslararası yıldızlarla çalışan ve ses getiren pek çok global projeye imza atan ünlü fotoÄŸraf duosu Hunter & Gatti’nin imzasını taşıyan kampanyada modeller, Balmain, Valentino, Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Balenciaga, Bottega Veneta, Versace, Stella McCartney, Etro, Fendi gibi dünya markalarının yanı sıra Beymen Collection ve Academia’nın 2022 Ä°lkbahar/Yaz koleksiyonlarından öne çıkan tasarımlarla kamera karşısında. 

Beymen dostlarına ilham vermeyi, iyi hissettirmeyi, yepyeni deneyimler sunmayı amaçladıklarını söyleyen Beymen Marka Yönetimi Direktörü Emir Alemdar, “Deneyim, Beymen DNA’sının yapıtaÅŸlarından” diyor. “Beymen dostlarını bir baÅŸka evrene transfer etmek, onlara farklı bir deneyim sunmak için bu bahar metaverse dünyasının kapılarını aralıyoruz. Yenilikçi karakterimizle bir baÅŸka heyecana davet bu… Kaldı ki heyecan, uyanış, tazelenme isteÄŸi mevsimin de özünde var. Ä°lkbahar ve yaz aylarında hayata daha iyimser bakıyor, daha iyi hissediyoruz. Ä°htiyacımız olan gücü bazen güneÅŸin içimizi ısıtan pozitif enerjisinden, bazen baharda yeniden uyanan doÄŸadan, bazen denizlerin enginliÄŸinden ama en çok da kendi özümüzden ve sevdiklerimizden alıyoruz. Bizlere kendimizi iyi hissettiren, enerji veren tüm bu kavramlarla bu sezon yepyeni bir dünya kurguladık: BeymenVerse. Bu evrenin içimizdeki enerjiyi açığa çıkararak bizi yenileyeceÄŸine inanıyoruz”. 

Bu bahar yepyeni bir evrene davetlisiniz.


Modeller: Alexina Graham, Matteo Ferri
Video & FotoÄŸraf : Hunter & Gatti
Kreatif ajans : TBWA
CGI Ajans : Dreambox
Prodüksiyon : 212 
Stylist : Aslıgül Arslanalp

*Üç bölümden oluÅŸan fotoÄŸraflar hakkında; 

Sun Power
Plant Power
Water Power

Ä°lk bölüm olan Sun Power’da yepyeni bir evrene, BeymenVerse’e merhaba diyerek güneÅŸin iç ısıtan enerjisini hissediyoruz.

Ä°kinci bölüm olan Plant Power’da ise baharın geliÅŸi ve doÄŸanın uyanışıyla birlikte biz de enerjimizi yeniliyor ve canlanıyoruz.

Üçüncü bölümde ise suyun dinlendirici etkisini ve güneşin enerjisini birlikte hissederek yepyeni bir evrende yazın coşkulu ruhunu deneyimliyoruz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi