Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Orman Haftasında özel tasarım kolyeler

Ariş Pırlanta’dan Orman Haftasında özel Tasarım Kolyeler Ariş Pırlanta yeni tasarımlarıyla her bir parçası mucizevi, her bir detayı yeniden ...

Orman Haftasında özel tasarım kolyeler
Ariş Pırlanta’dan Orman Haftasında özel Tasarım Kolyeler

Ariş Pırlanta yeni tasarımlarıyla her bir parçası mucizevi, her bir detayı yeniden keşfedilecek güzellikteki doğanın eşsiz detaylarından ağaç ve hayvanların önemine dikkat çekiyor. Ağaç ve hayvan formlu tasarımlardan oluşan kolyelerini, çevreci ve doğayı sevenlerin beğenisine sunuyor. 

Ariş Pırlanta Orman Haftası’nda, doğanın eşsiz detaylarından biri olan ağaçların ve ormanda yaşayan hayvanların önemine dikkat çekerek, hayatımıza kattıkları güzellikleri hatırlatıyor. Ariş mücevherin temelini oluşturan pırlanta, altın ve tüm değerli taşların doğanın bir parçası olduğundan hareketle, doğaya hayat veren ağaç ve hayvanlara özgü zarif ve anlamlı tasarımlar sunuyor.

Doğanın en güzel hediyeleri

Aile, hayat, verimlilik, canlılık, şans, bolluk, bereket, devamlılık, köklenmek ve büyümek gibi derin anlamların yüzyıllardır sembolü haline de gelmiş olan ağaçlar, Ariş Pırlanta’nın kolyelerinde yeniden hayat buluyor. Doğada yaşayan yılandan baykuşa, kuş’tan at’a çeşitli hayvan figürlerinin yer aldığı Ariş Hayvanlar Alemi Koleksiyonu, mücevhere dönüşen formlarıyla görenleri büyülüyor. 

Birbirinden şık ve anlamlı tasarımlarıyla, günün her saati kullanabileceğiniz kolyeler doğanın sonsuz enerjisini hayatınıza taşımanın mutluluğunu da yaşayacaksınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi