Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Patika maceralarına hazır olun

The North Face'in, herkesi doğaya, çevresindeki patikaları keşfetmeye davet eden  yeni kampanyası Discover Your Trail,  kendi sınırların...

Patika maceralarına hazır olun
The North Face'in, herkesi doğaya, çevresindeki patikaları keşfetmeye davet eden  yeni kampanyası Discover Your Trail,  kendi sınırlarını ileriye taşımak isteyen herkese ulaşmayı hedefliyor. 

Bir sonraki  en iyi derecesini hedefleyen bir atlet ya da haftasonunu doğada geçirmek isteyen bir maceracı, belki de daha önce keşfedilmemişi keşfetmek isteyenlere bir kaşif.... Discover Your Trail kampanyası herkese ilham vermeyi amaçlıyor.

Kaşiflerin dışarı çıkıp patikaları keşfetmelerine yardımcı olmak amacıyla Strava ile iş birliği yapan The North Face, yürüyüşçüleri ve koşucuları 14 Mart ile 10 Nisan arasında 100 km'ye ulaşmaya davet ediyor!

Kampanya ayrıca, bu keşifler sırasında kullanılabilecek farklı koleksiyonlarıda listeliyor : 

• Hike
• Flight
• Trail Running  

Hike koleksiyonunda, yenilenen VECTIV Fastpack Mid Futurelight modeli öne çıkıyor. Bu ayakkabı, The North Face'in, doğada keşfederek geçen uzun günlerde size destek olması için tabanı üst düzey yastıklama sunacak şekilde tasarlanan yürüyüş botudur.

Patika maceralarına hazır olun


Flight Serisi, The North Face'in bugüne kadar tasarladığı  en teknik ayakkabı detaylarından bazılarını içeriyor ve hem profesyonellerin hem de yeni başlayanların doğanın derinliklerine doğru ilerleme yolculuklarına destek veriyor. Koleksiyondaki en dikkat çeken ürünler arasında F Lightriser Wind Jacket, Flight VECTIV ve Weightless Tank’in göz alıcı yeni renk grupları bulunuyor. Parçalar, en soğuk günler ve en zorlu patikalar için vücut ısısını dengede tutmaya yardımcı olurken, yüksek düzeyde nefes alabilirlik ve dayanıklılık sunuyor.  

Trail Running koleksiyonu, patika koşucuları için özel olarak tasarlanmıştır. Yenilikçi tasarımlar, The North Face sporcularına ilham veren en ikonik parkurlardan ilham alıyor. First Dawn Packable Jacket, Sunriser kısa kollu t-shirt ve VECTIV Eminus, üstün konforu ile patika koşusunun güzelliğini ve dinginliğini tam olarak deneyimlemenizi sağlıyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi