Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vakko Ilkbahar-Yaz 2022 erkeklerde 60'ların Italyan çizgisi

2022 İlkbahar Yaz VAKKO Erkek Koleksiyonu 60’ların İtalyan Çizgisini Günümüze Taşıyor Çağdaş ve dinamik tasarımların öne çıktığı Vakko İlkba...

Vakko Ilkbahar-Yaz 2022 erkeklerde 60'larin Italyan çizgisi
2022 İlkbahar Yaz VAKKO Erkek Koleksiyonu 60’ların İtalyan Çizgisini Günümüze Taşıyor

Çağdaş ve dinamik tasarımların öne çıktığı Vakko İlkbahar-Yaz 2022 erkek koleksiyonu şehirden sahile hayatının her alanında güçlü bir dokunuş sunuyor. 1960’lı yılların modasını vurgulayan parçalar Vakko şıklığını yaşamın her alanına taşıyor.

Vakko, İlkbahar-Yaz erkek tasarımlarında her zamanki gibi iyi dikiş ve değerli kumaş vizyonunu yeni sezonun güçlü, zevkli ve dinamik stilleriyle buluşturuyor.  Döneminde modern bir çıkış yapan 1960’lı yılları anımsatan çizgiler ve yeni teknoloji kumaşlar yazın renk paletiyle bir araya gelerek şık bir siluet yaratıyor.

Her yerde Vakko şıklığını yaşatan koleksiyonda gündüz stilinden gece şıklığına; iş hayatından deniz kenarı görünümlerine erkek modasının vazgeçilmez parçaları yer alıyor. Kalitesinden ödün vermeyen ince poplin kumaşlar, jarse ketenli gömlekler ve örgü tişörtler İtalya’da üretilen şort ve bermudalarla konfor sağlayan bir uyum yaratıyor. Yeni espadril ve sneakerlarla bu konfor tamamlanıyor. Geometrik desenler, gömlekler ve ceketlerde öne çıkarken çizgili takımlar 60’lı yıllarda Napolili terzilerin imza attığı tasarımları günümüze taşıyor. Dönemden esinlenen tüm parçalara farklı bir renk ve detay eklenerek Vakko dokunuşu kazandırılıyor.

Koleksiyonun renk paletinde ise beyazın çeşitli tonları, yeni maviler ve derinleşerek laciverte dönen tonlar öne çıkanlar arasında. Ara renkler kullanarak oluşturulan ve her tonda Vakko’ya özel bir farkı yansıtan tonlarla ise güçlü bir geçiş yapılıyor. Vakko’nun ikonik balina tişörtü özel Vakko tekniğiyle yeni gri efekti ve kalıbındaki dokunuşlarla koleksiyondaki yerini alıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe