Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğal stil, yüksek performans, işlevsellik

Doğal stil, yüksek performans, işlevsellik ve birinci sınıf malzemeler, bu sezonun baş döndürücü GUESS erkek aksesuar koleksiyonunda bir ara...

Doğal stil, yüksek performans, işlevsellik


Doğal stil, yüksek performans, işlevsellik ve birinci sınıf malzemeler, bu sezonun baş döndürücü GUESS erkek aksesuar koleksiyonunda bir araya geliyor. Bu yüksek teknoloji parçalar, şehrin karmaşasına veya yoğun programlara karşı GUESS erkeğinin yanında.

Parlak sarı detaylı, siyah dikişli, beyazlığıyla göz kamaştıran ve su geçirmez naylondan yapılan Certosa Tech serisinde esnek kordonlu Çok Fonksiyonlu Sırt Çantası ve farklı kapasiteler için ayarlanabilen kayışlara sahip Yuvarlak Sırt Çantası bulunuyor. Dizüstü bilgisayar ve diğer cihazları saklamaya uygun iç bölmeler ekstra koruma sunarken, tokalı kapaklar da güvenliği sağlıyor. Şık dokunuşlu modern ve abartısız görünüm, meşgul GUESS erkeği için ideal bir seçenek sunuyor.

Prestijli bir iş imajı söz konusu olduğunda Certosa Saffiano Business Sırt Çantası ve Yuvarlak Sırt Çantası, her koşulda ve her vakitte şık görünen akıllı ve çok yönlü bir tarz katıyor. Son derece dayanıklı ve su geçirmez naylondan yapılmış bu modern ve eskimeyen iki tasarımın dış kısımlarında ön bölmeleri bulunuyor. Business Sırt Çantası dizüstü bilgisayarlar için mükemmel koruma ve rahat kayışlar sunarken, ikonik GUESS üçgeni de çantaya şık bir dokunuş katıyor. Yuvarlak Sırt Çantası, yan cepler ve rahat kayışların yanı sıra siyah fermuar detayı ve aynı tondaki GUESS üçgeni ile de öne çıkıyor.

Aktif GUESS erkeği, Salameda Flap Sırt Çantasına bayılacak. Dayanıklı ve su geçirmez naylondan yapılan bu kompakt ve pratik parçada rahat ve ayarlanabilir arka kayışlar, iç bölmelerin yanında ayarlanabilir yan kayışlar, ön kısımdan çapraz olarak geçen siyah ve esnek bir kordon ve tutma sapı bulunuyor. Herkesin sahip olması gereken bu sırt çantası, koşular, bisiklet gezintileri veya şehrin koşuşturmacasından sıyrılmak için ideal.

Doğal stil, yüksek performans, işlevsellik


GUESS, sırt çantası koleksiyonun yanında bu sezon her kombini tamamlayacak dört ana spor ayakkabı modelini de sundu. Esnek deri yüzler, şekillendirilmiş kauçuk taban ve deri astarlı iç taban ile üretilen bu birinci sınıf ayakkabılar, nefes alan yapıları sayesinde gün boyu rahatlık sunuyor.

Beyaz renge turuncu ve siyah vurguların eşlik ettiği giymesi kolay Certosa Basket Hi modeli, modern şıklık anlayışı ile retro basketbol tarzını bir arada sunuyor. GUESS üçgenini taşıyan bu ayakkabılar, hiç zorlanmadan trendlere uyum sağlıyor. Çarpıcı beyaz renkteki şık ve bileksiz Verona spor ayakkabıları, abartısız şıklığı ve ince detaylarıyla şehirde gezmek için ideal. Lacivert Modena ise fütüristik GUESS logosu ve yansıtıcı detaylarıyla sportif bir görünüm sunuyor. Son olarak Treviso da GUESS logosuyla taçlandırılan şık ve rahat cazibesi ve nefes alan yan parçalarıyla hem gündüz hem gece vaktine uyum sağlayarak hayranlık uyandırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe