Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Beymen Collection'dan hayata eşlik eden tasarımlar

Değişen dünyada, moda ile ilişkimizi yeniden tanımlayan BEYMEN Collection 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, modern kadınlar için hayatın her an...

Beymen Collection'dan Hayata Eşlik Eden Tasarımlar

Değişen dünyada, moda ile ilişkimizi yeniden tanımlayan BEYMEN Collection 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, modern kadınlar için hayatın her anına, günün her saatine uygun özgün seçenekler sunuyor. 

Koleksiyon, sezonu dijital dünyanın canlı renkleri ile selamlıyor. Fuşya, turuncu ve neon yeşil tonlardan oluşana macro çiçek desenden ipek takımlar, neon yeşili diagonal dokulu yelek blazer,  indigo trench kolsuz denim elbise ve geniş paça kapri pantolon, feminen korse detaylı trikolar parlak renkleri ile öne çıkan görünümleri oluşturuyor.

Marin grubu, bu sezon yeşil, vizon ve saks mavisi vurgularla klasik tonları yeniden yorumluyor. Zamansız ve modern tasarımlarının yanı sıra şakayık deseniyle de sezona imza atan grupta; beyaz keten blazer, beyaz kapri pantolon, çizgili kruvaze gömlek elbise, perfore deri ile kombinlenen parka ve çizgi oyunlu krep dokulu trikolar dikkat çekiyor. 

Çini ve gravür deseninin hakimiyeti hissedildiği Manifesto temasında, geçiş dönemine uygun tasarımlar yer alıyor. Gülkurusu, açık mavi tonlar ve taş renkleriyle zen anlayışından ilham alan doğal görünümler, fisto desenin tanıdık geleneksel dokunuşu, düğüm detaylı tasarımlar yaz siluetlerine damga vuruyor.

Beymen Collection'dan Hayata Eşlik Eden Tasarımlar


Sıcak yaz ile birlikte ise çini desenli uzun gömlek elbiseler, nakışlarla zenginleşen kat kat askılı elbiseler, haki tonda ajurlu atlet triko pantolon takımlar şehrin yeni modern kodlarını yazıyor. 

Geleneksel Türk desenlerinden ilhamla tasarlanan Bohemian City, rahat siluetleriyle geçmişin mirasını bugünün modern tasarımlarıyla buluşturarak yeniden yorumluyor. 

Sezonun olmazsa olmazı Beachwear grubu, tropikal desen, leopar, eğlenceli deniz altı ve Hawai olmak üzere dört farklı temadan oluşuyor. Kimonolar, feminen elbiseler, harem pantolonlar, gömlek şort takımlar, desenli ve püskül detaylı bağlamalı etekler ile tamamlanan mayo ve bikini alternatifleri plaj şıklığını şehre taşıyor.  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe