Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hemington’ın Alamet-i Farikası: Triko Polo

Hemington, İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu'nda yer alan triko polo tasarımları ile bir kez daha erkek stillerine ilham oluyor. Birinci sın...

Hemington’ın Alamet-i Farikası: Triko Polo
Hemington, İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu'nda yer alan triko polo tasarımları ile bir kez daha erkek stillerine ilham oluyor.

Birinci sınıf kalitedeki doğal ipliklerle işlenen Hemington yazlık triko pololar, incecik yüzeyleri ile cildin nefes almasını sağlarken, özgün desenleri ve canlı renkleri ile sezonun da en favorisi oluyor.

Hemington triko polo tasarımları, rafine bir yazlık stil sunuyor. Giza 86 pamuk, saf keten ve ipek gibi özel seçilmiş tamamen doğal ipliklerle işlenen Hemington triko pololar, sıcak yaz aylarında maksimum konfor sağlıyor. 

İkonik desenleri, muhteşem kalıpları, özel örgü detayları ile Hemington triko pololar, kendisi için en iyisini isteyen tarz sahibi erkekler için gündüzden geceye sezonun favori parçalarından.

Yelkenler Fora!

Hemington İlkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu ‘Mediterranean Odyssey’ erkekleri Akdeniz’de nefes kesen bir yolculuğa davet ediyor.

Hemington’ın Alamet-i Farikası: Triko Polo


Yolculuğun başlangıcı ‘Marmara’. Bölgenin tonları, renklerdeki tezatlar, efsanelere konu olan lale ve dekoratif çiçek desenleri, haki, adaçayı ve kenevir yeşili baştan çıkarıcı bakır yeşil, zümrüt ve yosun renkleriyle buluşuyor. İkinci durak ‘Adriatic’. Adriyatik kıyılarının yüksek uçurum ve falezleri, girintili koyları, özgün coğrafyası, bitki örtüsü ve Roma dönemine ait eserleri ilham kaynağının temelini oluşturuyor. Mozaik ve çini desenler siyah, gümüş gri, sütlü kahve renklerinin gül kurusu ve fuşya tonlarındaki kontrastlığında hayat buluyor.

Seyahat tüm heyecanıyla Güney Fransa kıyılarında devam ediyor. Güneşin derin mavi deniz tonları ile buluştuğu ‘Ligurian, Hemington için bir diğer ilham kaynağı. İkonik Burbon Zambağı deseni koyu lacivert, indigo, beyaz, limon, yasemin çiceği ve kiremit kırmızısı gibi canlı ve iç açıcı bir renk paleti ile buluşuyor. Yolculuğun son durağı ‘Aegean’. Bu temada Ege adalarının doğal güzellikleriyle buluşuluyor. Mermer beyazı, bej, kil rengi, turuncu ve açık mavi tonlar sıcak yaz günlerine eşlik ederken, dalga ve labirent desenleri engin Ege kültürünün içine çekiyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi