Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tüm hava koşullarına hazır olun

The North Face Rainwear koleksiyonu, yeni sezon için geri dönüyor. The North Face, maceranın devam etmesi için patika ya da şehir hayatına, ...

Tüm hava koşullarına hazır olun


The North Face Rainwear koleksiyonu, yeni sezon için geri dönüyor. The North Face, maceranın devam etmesi için patika ya da şehir hayatına, nefes alabilen ve su geçirmez korumayı getirerek sağanak yağışa karşı koruma sağlıyor.

İkonik Dryzzle silueti, yeni West Basin ve Antora olmak üzere üç temel stile sahip Rainwear koleksiyonu, bu baharda yeni maceralar keşfetmeye uygun.

Tüm hava koşullarına hazır olun


Dryzzle mont yeni bir sezon için geri dönüyor. Terin vücuttan hızla uzaklaştırılmasını sağlamak için su geçirmez ve nefes alabilir özellikleri bulunan Dryzzle mont FUTURELIGHT™ teknolojisi ile tasarlanmıştır. Erkek versiyonu, mükemmel uyum sağlamak için tamamen ayarlanabilir, cırtcırtlı manşetler ve bel ayarlayıcı içerirken, kadın versiyonu ise eşsiz bir koruma sağlamak için daha geniş ve siperlikli kapüşona sahip.

Yeni West Basin mont, %27 oranında bitki bazlı kaynaklarla üretildiğinden doğa için daha duyarlı bir seçim olarak, performanstan asla ödün vermiyor. Üç katmanlı, sızdırmaz dikişli DryVent™ teknolojisi ile tasarlanan ürün, su geçirmez, nefes alabilir ve hafif rüzgarlara karşı koruma sağlıyor. Ek sıcaklık için ilave bir katman, keşif yapılan daha soğuk havalarda ısıyı hapsetmeye yardımcı olurken, elastik manşetler ve ayarlanabilir kapüşon her hava koşulunda konfor sağlıyor.

Tüm hava koşullarına hazır olun


İkonik The North Face renk blokajına sahip Antora mont, rüzgarı ve yağmuru geçirmeyen su geçirmez DryVent™ dış kaplamaya sahip. Geri dönüştürülmüş materyallerden üretilen Antora, sizi dış etkenlerden korurken gezegen üzerindeki etkiyi en aza indirir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi