Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlkbahar/Yaz 2022 süper model Georgia May Jagger ile dikkat çekiyor

Köklü denim markası Wrangler, 75. yıla özel tasarlanan İlkbahar/Yaz 2022 Heritage Koleksiyonu için süper model Georgia May Jagger ile ikinci...

İlkbahar/Yaz 2022 süper model Georgia May Jagger ile dikkat çekiyor


Köklü denim markası Wrangler, 75. yıla özel tasarlanan İlkbahar/Yaz 2022 Heritage Koleksiyonu için süper model Georgia May Jagger ile ikinci kez bir araya geldi.
 
Ünlü müzisyen Mick Jagger’ın kızı Georgia May Jagger'ın tanıttığı Women’s Heritage Koleksiyonu için Wrangler’ın 75 yıllık köklü geçmişinden esinlenerek hazırlanan parçalar, özgür ruhlu ve cesur stiller için özel olarak tasarlandı. İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonunda, Wrangler’ın efsanevi mirası ve Jagger’ın markayla çocukluk yıllarından bu yana kurduğu çok özel ve nostaljik bağ ikinci kez bir iş birliğiyle taçlandırılıyor. 75. Yıl kutlamalarının öne çıkan kampanyasıyla, en çok tercih edilen ikonik modeller ile markanın müdavimleriyle arasında yıllara meydan okuyan ilişkiye vurgu yapıyor.

İlkbahar/Yaz 2022 süper model Georgia May Jagger ile dikkat çekiyor


Başarılı süper model Instagram hesabından yaptığı paylaşımda hislerini şu sözlerle anlatıyor: “Wrangler’ın 75. Yılını birlikte kutlayacağımız için çok heyecanlıyım. Küçükken Teksas’ta annem ve teyzelerimin Wrangler giymesini izleyerek büyüdüm. 12 yaşımdan beri onların kıyafetlerini giydiğim için Wrangler bana çok özel ve nostaljik geliyor.” Jagger’ın yüzü olduğu ses getiren kampanya, zamansız Western modası, rock yıldızı stili ve maceracı ruhu bir araya getiren Amerikan kültüründen izler taşıyor.

İlkbahar/Yaz 2022 süper model Georgia May Jagger ile dikkat çekiyor


Women’s Heritage Koleksiyonu’nda göze çarpan jean modelleri arasında çok satan düz kesim Wild West, abartılı geniş paça Worldwide, çizme paça Westward ve 70’lerden ilhamla tasarlanan İspanyol paça Wanderer yer alıyor. Modern ve cesur desenler, otantik vintage denim yıkamalara yeni bir soluk getiriyor. Georgia May Jagger, vintage grafik detaylı tişörtleri şerit desenli pantolonlarla, Western ceketleri festival modasına uygun şortlarla eşleştiriyor. Daha karanlık bir görünüm için koyu renk jean’leri ikinci el mağazasından fırlamış hissi veren tişörtlerle birleştirdiği özgün stilini İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonuna yansıtıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe