Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Beyaz rengin hakimiyeti mevsime zerafet katıyor

Katerina Ekşioğlu’nun şıklık ve rahatlığı bir arada sunan “2022 Yaz Koleksiyonu”nda, siyah kontrastıyla kullanılan ve sadeliğiyle ışıldayan ...

Beyaz rengin hakimiyeti mevsime zerafet katıyor


Katerina Ekşioğlu’nun şıklık ve rahatlığı bir arada sunan “2022 Yaz Koleksiyonu”nda, siyah kontrastıyla kullanılan ve sadeliğiyle ışıldayan beyaz rengin hakimiyeti modaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Tasarımlarında moda ve konforu önemseyen Katerina Ekşioğlu, “2022 Yaz Koleksiyonu”nda da kadınların, giydikleri kıyafetler içinde her zaman güzel olması anlayışını ön plana çıkarıyor. Şıklık ve zarafeti, rahat olmayla ayrılmaz bir parça olarak veren Ekşioğlu’nun yaz koleksiyonu, bu özgün karakterini seçilen renklerle bir kez daha ortaya koyuyor. Seçilen doğal kumaşların ince ince işlendiği yaz koleksiyonu, beyaz ve siyahın kontrastında kullanılan beyaz rengin ve mavi, yeşil, sarı, fuşya, lila gibi parlak renklerin kullanıldığı iki ayrı bölümle karakterini ortaya koyuyor.

Ekşioğlu’nun “2022 Yaz Koleksiyonu”nda beyaz renk tercihine siyah detaylarla dokunulurken beyazın huzur verici yapısı moda tutkunlarının beğenisine bırakılıyor. Tasarımlarında her yönden iyi hissetmeyi ön plana alan Ekşioğlu, yaz koleksiyonunda canlı renklerin yanı sıra pozitif bir renk olarak sadeliğin, saflığın ve iç huzurun rengi olan beyazı giysilerin ruhuna işliyor. 

Beyaz rengin hakimiyeti mevsime zerafet katıyor


Beyaz Kumaşlar ve Siyah Detayların Netliği Modaseverleri Bekliyor

Doğal güzelliğin simgesi olan beyaz, Katerina Ekşioğlu’nun yaz koleksiyonunda kullanıldığı siyah ve mavi, sarı, yeşil gibi tamamlayıcı renklerle birlikte netliğini ortaya koyuyor. Ekşioğlu’nun yaratmaya çalıştığı şıklık ve konfor birlikteliği, kullanılan renklerle amacına ulaşıyor. Düz renkteki kumaşların yanı sıra bu yılın trendi olan çiçek baskısıyla da modaseverleri karşılayan beyaz, “2022 Yaz Koleksiyonu”nda bunaltıcı havaları ferahlatmayı hedefliyor.

Doğallığın yaratıcılıkla birleştiği “2022 Yaz Koleksiyonu”nda yeniden şekillenen zarif elbiseler, bol pantolonlar ve oversize ceketlerle pozitif ve parlak renkler birleşiyor. Bahar aylarından itibaren bağımsız giysiler haline gelecek sütyenlerde beyaz kumaşlar ve siyah detayların kullanımı ise yaz koleksiyonunun bir diğer dikkat çeken noktası oluyor. Daha önce dış giyimin parçası olan bikini üstleri, Ekşioğlu’nun tasarımlarında net bir tavır alıyor, beyaz kumaşlar ve siyah detaylarla da bu netlik pekiştiriliyor. 

2022 Yaz Koleksiyonu’nda beyaz, tüm renkleri kendinde toplayan ve daha sonra bütün ışıltısını sunan güzelliğiyle yazın sıkıntısını hafif ve zarif silüetlerin yaratıldığı kumaşlarla şıklığından taviz vermeden rahatlık arayan modaseverlerin beğenisini topluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi