Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu yaz da adımlarınız ışıldayacak

Köklü İtalyan geçmişi ve kaliteli işçiliği ile öne çıkan Divarese; Davet Çok Elbisem Yok ile sıcak yaz aylarında gündüzden geceye, günün her...

Bu yaz da adımlarınız ışıldayacak.

Köklü İtalyan geçmişi ve kaliteli işçiliği ile öne çıkan Divarese; Davet Çok Elbisem Yok ile sıcak yaz aylarında gündüzden geceye, günün her anına ışıltı ve şıklık katmak üzere bir kez daha araya geliyor. .  Sınırlı sayıda üretilen DCEY x Divarese Yaz 2022 koleksiyonu ile bu yaz da adımlarınız ışıldayacak. 

Divarese, dünyaca ünlü moda markalarını bünyesinde barındıran, davet şıklığın vazgeçilmez platformu Davet Çok Elbisem Yok ile bu yaz üçüncü kez güçlerini birleştirdi. Bu sezon “Day & Night” konseptiyle çıkan kapsül koleksiyon; parıltıyı yalnızca özel gecelere değil, günlük stile de kolayca taşıyacak sınırlı sayıda üretilen parçalardan oluşuyor. 

Zarif taş süslemeleriyle öne çıkan koleksiyonunda, yaz stilini mükemmel bir biçimde tamamlamaya aday, bilekten bağlanan ince bantlı ve topuklu 5 farklı modeller yer alıyor. Klasik renklerin parlak taşlarla bir araya geldiği tasarımlar, gündüzden geceye günün her saatinde feminen, iddialı ve şık bir görünüm vadediyor. Siyah ve gümüş gibi her stile hitap eden zamansız renklerin yanı sıra, yazın enerjisini yansıtan turuncu ve lila tonları da saten dokular ile buluşarak renkli bir stil sunuyor.

DCEY kurucu ortakların Eda Franci: “Bu sezon koleksiyonu hazırlarken aklımızda bir yaz günü sabahtan akşama, günün her anı feminen ve iddialı görünümünü koruyan kadınlar ve onların canlı enerjilerini yansıtan birbirinden şık stilleri vardı. DCEYxDivarese “Day&Night” koleksiyonu her zaman şık olmayı ve ışığını yansıtmayı seçenlere ithaf edildi diyebilirim.” sözleriyle koleksiyonun ilham kaynaklarından bahsediyor.

DCEY x Divarese iş birliğinden doğan koleksiyon farklı stil tercihlerine kolaylıkla uyum sağlayacak, zarif ve zamansız bir tasarım dilini yansıtıyor. DCEY kurucu ortaklarından Seda Aksoy da “Koleksiyonu hazırlarken, tasarımların her kadının dolabında olması gereken zamansız parçalardan oluşmasına çok önem verdik. Hem gündüz bir denimle hem de gece iddialı bir elbise ile kolaylıkla kombinlenebilen bu koleksiyonu en iyi anlatan konsept “Day & Night” oldu. Stiline biraz ışıltı renk katmayı seven kadınlar bu yaz DCEY & Divarese tasarımlarından vazgeçemeyecek.” sözleriyle kadınları günün her saatinde ışıldamaya davet ediyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi