Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kusursuz görünümün anahtarı

DeFacto’dan Romantizm ve Zarafete Göz Kırpan Yeni Koleksiyon  “Nihan Peker X DeFacto” Global moda markası DeFacto’nun başarılı moda tasarımc...

Romantizm ve zarafete göz kırpan yeni koleksiyon
DeFacto’dan Romantizm ve Zarafete Göz Kırpan Yeni Koleksiyon  “Nihan Peker X DeFacto”

Global moda markası DeFacto’nun başarılı moda tasarımcısı Nihan Peker ile yaptığı ikinci iş birliğinden doğan yeni koleksiyonu “Nihan Peker X DeFacto” romantizm ve zarafeti temsil eden tasarımları ile göz dolduruyor. Koleksiyon her stile uygun ve günün her anına eşlik eden 20 özel parçadan oluşuyor. 

Nihan Peker X DeFacto koleksiyonundaki her bir parça Nihan Peker’in çarpıcı dokunuşlarıyla hayat buluyor. Mini, midi ve maxi elbiseler; sırt dekolte detayları, fırfır ve payetli tasarımlar, büyük fiyonklar, tüy ve taş aksesuarlarıyla hareketleniyor. Romantik bir ruha sahip olan koleksiyon, piliseli elbiseler, dökümlü kol detayları, trend görünüm sunan pembe, kırmızı blok renk tasarımlarıyla zamansız stillere sesleniyor. Her tarza uygun parçalardan oluşan koleksiyon, geniş kitlelere hitap ediyor.

Romantizm ve zarafete göz kırpan yeni koleksiyon


Çabasız şıklık arayanların vazgeçilmezi olmaya aday Nihan Peker X DeFacto koleksiyonunda kullanılan pembe, sarı, yeşil, kırmızı, turuncu renkleri parçalara enerji katarken premium kumaş kalitesi ise uzun süreli kullanım imkânı sunuyor. Yaklaşan özel günler için çok özel modeller sunan koleksiyon, stilinizle birleşerek kusursuz görünümün anahtarı olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe