Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Active koleksiyonu ile yogada konfor sunuyor

Kaliteli ve rahat giyimin öncü markası Dagi, 21 Haziran Dünya Yoga Günü’nde spor giyimde esneklik ve rahatlığı keÅŸfetmek isteyenleri bekliyo...

Active koleksiyonu ile yogada konfor sunuyor
Kaliteli ve rahat giyimin öncü markası Dagi, 21 Haziran Dünya Yoga Günü’nde spor giyimde esneklik ve rahatlığı keÅŸfetmek isteyenleri bekliyor.

Rahat ve kaliteli kumaÅŸlardan yapılan kıyafetler spor motivasyonunu ve spordaki konforu artırıyor. Özellikle yoga gibi sporlarda hareket özgürlüğünü destekleyecek ürünler tercih sebebi oluyor. Kaliteli ve rahat giyimin öncü markası Dagi’nin yoga severler için esneklik ve konfor sunan ürünleri deneyenlerin vazgeçilmezi haline geliyor.  

Günlük sutyen kullanmak yerine sporcu sutyenleri tercih edilerek istemsiz göğüs hareketleri önleniyor ve toparlayıcılık saÄŸlamak çok daha kolay oluyor. Nefes alan kumaÅŸ yapısı ile konforlu bir ÅŸekilde hareket etmeye yardımcı oluyor. 

Active koleksiyonu ile yogada konfor sunuyor


Özgür Hissettiren Taytlar 


Yoga yaparken kullanılan spor taytlarda rahat hissetmek egzersizlere odaklanabilmek adına oldukça önemli. Dagi Active taytlar, rahatlık ve hareket özgürlüğü saÄŸlayan esnek kumaÅŸlardan tasarlanıyor. 

Nefes alabilen, hızlı kuruyan, teri çabuk uzaklaştıran kumaş yapısı ile antrenman sırasında rahat edilmesini sağlıyor. Sadece spor yaparken değil, günün her saatinde kullanabilen bu ürünler rahatlığından ödün vermeyenler için de ideal.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi