Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Fransız zarafeti, İskandinav özlülüğü ve Amerikan ekstrem giyim tutkusu

Tasarımlarıyla moda dünyasında önemli başarılara imza atan Katerina Ekşioğlu’nun, rahatlık ve şıklığı bir arada sunan koleksiyonları, Adamo ...

Fransız zarafeti, İskandinav özlülüğü ve Amerikan ekstrem giyim tutkusu


Tasarımlarıyla moda dünyasında önemli başarılara imza atan Katerina Ekşioğlu’nun, rahatlık ve şıklığı bir arada sunan koleksiyonları, Adamo Mağazaları’nda modaseverlerle buluşuyor.

Kadınların, giydikleri içerisinde kendilerini mutlu hissetmelerini önemseyen Katerina Ekşioğlu’nun, “Pre Fall 2022”, “Spring-Summer 2022” ve “Haute Couture 2022” gibi benzersiz koleksiyonları, Adamo’nun Mandarin Oriental Hotel, Nişantaşı, Çırağan ve Galataport mağazalarında moda tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Fransız zarafeti, İskandinav özlülüğü ve Amerikan ekstrem giyim tutkusu


Karakteristik kesimleri, net çizgileri ve dekoratif detaylarıyla modaseverlerden tam not alan “Pre Fall 2022” koleksiyonu, kadınların mükemmel görünmesinin yanı sıra rahatlığını da önemseyen tasarımları ortaya koyuyor. Koleksiyonda ekoselere de yer verilirken, sert imajlı kadınlara hitap eden kıyafetler dikkat çekiyor. Hem günlük kullanıma hem de iş hayatına uygun tasarımlar Fransız zarafeti, İskandinav özlülüğü ve Amerikan ekstrem giyim tutkusunun harmanlandığı kırılganlık ve keskinliği bir arada veriyor.

Mevsimin bütün canlılığını tasarımlarına yansıtan Katerina Ekşioğlu’nun “Spring-Summer 2022” koleksiyonu, parlak renklerin ve pozitif bir ruh halinin yansımalarını sunuyor. Kadınların hangi bedende olurlarsa olsunlar güzel olmaları anlayışıyla tasarlanan kıyafetler, doğal kumaşların rahatlığını ve şifonun zarafetini sunuyor. Katerina Ekşioğlu’nun ilkbahar-yaz koleksiyonu fuşya, mavi, yeşil, sarı, lila gibi dinamik ve canlı renklerin yanı sıra siyah detaylarla işlenen beyazın hakimiyetinden oluşurken, imparatorların kıyafetlerinde karşılaşılan çiçek desenlerine de sıkça yer veriliyor.

Fransız zarafeti, İskandinav özlülüğü ve Amerikan ekstrem giyim tutkusu


Ekşioğlu’nun modern ve fark yaratan “Haute Couture 2022” koleksiyonu, bir elbiseden daha fazlasını arayan kadınların tercihi oluyor. Üzerinde taşıdığı elbisenin bir anlamı olması gerektiğine inanan ve özgün tasarımlarla farkını ortaya koymak isteyen moda tutkunları, bu koleksiyondaki kıyafetlerle etkileyici ve zarif bir panorama çiziyor.

Katerina Ekşioğlu’nun zarafet ve net çizgileri birlikte sunan “Pre Fall 2022”, dinamik ve özgür renklerle karakterini ortaya koyan “Spring-Summer 2022” ile özel olduğunu hissetmek isteyen kadınların beğeniyle karşıladığı “Haute Couture 2022” koleksiyonları Adamo Mağazaları’nda modaseverlerle buluşmayı bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe