Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Günden geceye uzanan çabasız bir şıklık

Kevser Sarıoğlu X LCW Modest özel koleksiyonu, günden geceye uzanan çabasız bir şıklığın kilit öğelerini oluşturuyor.  Türkiye’nin en büyük ...

Günden geceye uzanan çabasız bir şıklık

Kevser Sarıoğlu X LCW Modest özel koleksiyonu, günden geceye uzanan çabasız bir şıklığın kilit öğelerini oluşturuyor. 

Türkiye’nin en büyük moda perakende markası LC Waikiki, dikkat çeken tasarımcı iş birliklerine bir yenisini ekliyor. LCW Modest özelinde Kevser Sarıoğlu ile bir araya gelen marka, Kevser Sarıoğlu X LCW Modest Koleksiyonu’na birbirinden özel tasarımlarla imza atıyor.

Kevser Sarıoğlu X LCW Modest iş birliğinde hazırlanan koleksiyon sadeliğin yansıttığı zariflik ve şıklığı yaşamak isteyen kadınlar için alternatif tasarımlar sunuyor. Tasarımcı Kevser Sarıoğlu koleksiyonunu “Bir kadını nasıl görmek istediğimi hayal ederek hazırlıyorum.”  diyerek tanımlıyor. 

Kevser Sarıoğlu X LCW Modest Koleksiyonu eşsiz kıyıları, uçsuz bucaksız denizi, el değmemiş doğası ve ikonik mavi beyaz mimarisiyle ilhamını Ege Bölgesi’nden alıyor. Zamansız ve yalın tasarımlar kadınların hem günlük hayatlarına hem de özel davet stillerine rahatlıkla uyum sağlıyor. 

Günden geceye uzanan çabasız bir şıklık

Ofiste, tatilde, bir akşam yemeğinde ya da özel bir okazyon için tercih edilebilecek 27 parçadan oluşan koleksiyon; soyut desenleriyle yalın, konforlu ve minimal bir görünüm sunuyor.   Poplin, viskon, pamuklu kumaşlarla tasarlanan gömlek, kimono, elbise, bluz, etek ve pantolon gibi parçalara mavi, beyaz, bej ve ekru gibi yaz renkleri eşlik ediyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe