Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Keyifli bir tatil koleksiyonu “Alina Boz X DeFacto”

DeFacto’dan Keyifli Bir Tatil Koleksiyonu “Alina Boz X DeFacto” Global moda markası DeFacto ve oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Alina...

Keyifli bir tatil koleksiyonu “Alina Boz X DeFacto”
DeFacto’dan Keyifli Bir Tatil Koleksiyonu “Alina Boz X DeFacto”

Global moda markası DeFacto ve oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Alina Boz iş birliğinden doğan “Alina Boz X DeFacto “ koleksiyonuyla capcanlı bir yaz sizi bekliyor. Sezon trendlerini klasikleşmiş tasarımlarla buluşturan koleksiyon en göz alıcı yaz görünümlerine hayat veriyor. “Alina Boz X DeFacto” ile müziğin sesini yükseltip, güneşe doğru yolculuk yapmaya hazır olun! 

“Alina Boz X DeFacto” koleksiyonu, DeFacto’nun özgün tasarım gücünü Alina Boz’un stil kodlarıyla buluşturuyor. Uzun bir tatil hikayesini doyasıya yaşatan koleksiyon, ruhunuzun enerjisiyle bütünleşiyor. Sezonun en hit tasarımlarıyla tüm tatil anlarınızda en unutulmaz anlarınıza eşlik etmeye hazırlanıyor.

Keyifli bir tatil koleksiyonu “Alina Boz X DeFacto”

Koleksiyon, yolculuk sırasından sahile, keyifli yaz akşamlarından gecenin en eğlenceli saatlerine kadar tüm bir yaz boyunca özgürce kombinleyebileceğiniz tasarımlardan oluşuyor. Sezonun yükselen renk skalası, pembe, turkuaz, turuncu ve her dönemin vazgeçilmezi beyazın hakimiyet kurduğu koleksiyon, canlı ve göz alıcı desenleriyle de yaz stiline enerji katıyor. Koleksiyonda yer alan baskılı crop-toplar, dekolte detayı ile dikkat çeken maxi ve midi  elbiseler, denim şortlar, takım etek ve bluzlar yazın coşkusunu doyasıya yaşamaya davet ediyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe