Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yobazzers’ın başarısı ülke sınırlarını aşıyor..

Yobazzers’in 25 Haziran Cuma gecesi  yayınlanan şarkısı “Şakşak”, dünyanın en büyük müzik  sosyal medya hesaplarından paylaşıldı ve Malbec R...

Yobazzers’ın başarısı ülke sınırlarını aşıyor..

Yobazzers’in 25 Haziran Cuma gecesi  yayınlanan şarkısı “Şakşak”, dünyanın en büyük müzik  sosyal medya hesaplarından paylaşıldı ve Malbec Records’ un New Releases çalma listesinde pek çok global sanatçının yanındaki yerini aldı.

Yobazzers’ ın bir önceki single çalışması “Honey”, ilk hafta sonunda 100 binden fazla dinlendi ve Spotify En iyi Çıkış Yapanlar listesine 26. sıradan giriş yaptı. New Music Friday Denmark listesine üst sıralardan yerleşti.

Yobazzers Hakkında
Dance Pop/House/Afro Beat sanatçısı, çok yakında Mert Harmankaya ile birlikte Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan Florida Eyaletinin Miami kentinde bir Müzik Laboratuarı kuracaklarını belirtti. Bu muazzam stüdyo için 250.000$ bütçe ayırdıklarını da belirtti.

San Diego’dayken; A&R'lık süreçlerini endüstrinin en iyilerinden öğrenen Yobazzers, aynı zamanda Müzisyen’lik kariyerine de orada başladı. Hayatın her alanından ve özellikle de Malbec Records çevresindeki arkadaşlarından ve müzisyenlerden oldukça fazla ilham alan Yobazzers, kişisel tecrübelerini daima sanatına yansıtıyor.

Yobazzers aynı zamanda, yayımlanacak olan yeni projelerinde Malbec Records bünyesindeki isimlerle iş birliği içinde olduğunun da ipuçlarını veriyor.

Yobazzers’ın başarısı ülke sınırlarını aşıyor..


Mert Harmankaya ve Bugra Atmaca ile  aynı sahneyi paylaşan Yobazzers, San Diego’nun sound'unu da Electronica partilerine getirdi. Tüm bunlar yeniyi keşfetmeye olan açlıkla birleşince; Yobazzers, Türkiye House Müzik sahnesindeki yerini her geçen gün sağlamlaştıran bir sanatçı oldu. Genç yıldızın, Kiss FM UK Müzik Ödülleri'nde de 'En İyi Çıkış' kategorisinde de adaylığı bulunuyor.

Ayrıca Fenomen ve Prodüktör Yobazzers, hobilerinden olan gece kulübü, golf, oyunları gibi değişik hobilere sahip. Küçüklüğünden beri çiftliklerinde At ile ilgilendiğni belirten Yobazzers, ‘atlar çok özel canlılar’ dedi. En son bir tay aldığını belirten sanatçı, Tay için 26.000$ ödediğini belirtti. 

Piyasada ‘’Gizli Milyoner’’ olarak anılan Fenomen ve Prodüktör Yobazzers, bir çok gizli anlaşmalar ile business kimliğini ortaya çıkartıyor. Lüks hayatından fazlasıyla söz ettiren Prodüktör, şimdi ki hayalinin ise Müzik piyasasını alt üst edip çok değerli platformlarda büyük başarılar yakalamak istediğini belirtti.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe