Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Koton'dan ilk Tiktoker koleksiyon: Pelin Yar ve Berk Çiçekgil

Koton, TikTok fenomenleri Pelin Yar ve Berk Çiçekgil ile yeni sezonda yepyeni bir heyecanı müjdeliyor. Koton, TikTok’un müzik, hareket ve eğ...

Koton'dan ilk Tiktoker koleksiyon: Pelin Yar ve Berk Çiçekgil

Koton, TikTok fenomenleri Pelin Yar ve Berk Çiçekgil ile yeni sezonda yepyeni bir heyecanı müjdeliyor. Koton, TikTok’un müzik, hareket ve eğlence odaklı kendine özgü dilini Pelin Yar ve Berk Çiçekgil ile imza attığı koleksiyonuyla bir araya getiriyor. Danslarıyla dikkat çeken Berk Çiçekgil’in dinamik ve eğlenceli hayatını yansıtan koleksiyonda, Pelin Yar’ın da danstaki uzmanlığının yer aldığı detaylar yer alıyor.

Koton, Pelin Yar ve Berk Çiçekgil ile hazırladığı özel koleksiyonuyla sezona trendy ve renkli tasarımlarla giriş yapıyor. Genç erkek ve genç kızlara yönelik hazırlanan koleksiyonda, TikTok fenomeni Pelin Yar ve Berk Çiçekgil’in stilini yansıtan ikonlar, iddialı tasarımlara dönüşüyor. Günlük giyimde taze ve dinamik olduğu kadar, romantik bir hava da estiren koleksiyonda, dikkat çekici desen ve renkler, doğal kumaşlar ve zengin tasarım seçenekleriyle buluşuyor. Yazın genç ve dinamik enerjisini yansıtan Pelin Yar X Koton ve Berk Çiçekgil X Koton koleksiyonları bu sezon da gençlerin favorisi oluyor.  

Fuşya, mor, turuncu, yeşil ve lila renklerinden oluşan TikTok fenomeni Pelin Yar’ın koleksiyonunda ‘Joyful Glamour, Paradise Club ve Boho Festival’ adında üç farklı tema yer alıyor. Çiçekli desenler, fırfır detaylar, bra modelleri, cut-out, uzun elbise silüetleri koleksiyonda dikkat çeken parçalar arasında. 

60 ve 70’lerin kaygısız ve renkli ruh halini yansıttığı, yoga, mistik desenler, semboller ve doğal taşların ön plana çıktığı TikTok fenomeni Berk Çiçekgil’in koleksiyonunda ‘Mindful Connection ve Surreal Vibes’ adında iki farklı tema bulunuyor.  

Koton'dan ilk Tiktoker koleksiyon: Pelin Yar ve Berk Çiçekgil


Koton x Pelin Yar Koleksiyonu


Joyful Glamour ile renkli detaylar

Fuşya, mor ve neon yeşil renk tonlarının hakim olduğu Koton Pelin Yar ‘Joyful Glamour’ teması, çiçek ve yaprak desenleriyle birlikte iddialı bir koleksiyona imza atıyor. Sıcak yaz günlerine eşlik eden feminen modeller, farklı cut-out kullanımları, fırfır detayları, boyun ve bel bağlamaları, büzgü kullanımları, lazer baskı denim şortlar koleksiyonda önemli silüetler arasında yerini alıyor. Yaz sezonunun vazgeçilmezi aksesuarlar da zincir ve metal detaylarıyla koleksiyonda ön plana çıkıyor. 

Tropikal adalara yolculuk

Turuncu, mango ve yeşil tonlarının yer aldığı Koton Pelin Yar koleksiyonu ‘Paradise Club’ teması sizi tropikal adalara yolculuğa çıkarıyor. Canlı renk tonlarında hibiscus desenler, dalga geçişleri, büyük çiçek kullanımları ve suluboya çiçekler temada önemli desenler olarak karşımıza çıkıyor. Sezonun favorilerinden olan renkli crochet modeller, bralar, drape detaylar, volümlü kol kullanımları, flare pantolonlar, ombre geçişli ve yırtık denim şort modelleri koleksiyonda ön plana çıkıyor. Temada kullanılan metal tokalar, zincir ve halka detayları dikkat çekiyor. 

Boho Festival 

Yazın vazgeçilmezi festivallerin bohem ruhunu ‘Boho Festival’ temasına yansıtan koleksiyonda retro çiçekler ve geometrik desenler ön plana çıkıyor. Biye bağlamalar, cut-out, bra silüetleri, crochet modeller, lace-up detaylar, flare paça tulumlar ve uzun elbiseler dokulu tuşeler, delikli görünümler, muline geçişli kumaşlar ile harmanlanarak temada yerini alıyor. Bohem stilin vazgeçilmezi olan tahta boncuk ve düğme, 3d embellishment ve püskül detaylarıyla ‘Boho Festival’ teması bu yaz gençlerin favorisi oluyor.  

Koton'dan ilk Tiktoker koleksiyon: Pelin Yar ve Berk Çiçekgil


Koton x Berk Çiçekgil Koleksiyonu


Mistik Detaylar

Her koşulda bedenimize saygı duymamızın gerektiğine inanan Berk Çiçekgil’in ‘Mindful Connection’ temasında yoga, mistik desenler, semboller ve doğal taşlar gibi detaylar dikkat çekiyor. Doğal kumaşların ve nefes alan ketenlerin ön plana çıktığı koleksiyonda, mistik desenli gömlekler, spiritüel baskılı tişörtler, rahat keten şortlar ve pantolonlar önemli rol oynuyor. 

Gerçeküstü Siluetler

Gerçeküstü siluetlerin kendine sağlam yer edindiği yeni sezonda, realist detayların yansıtıldığı ‘Surreal Vibes’ teması hayatı yeniden anlamlandırmaya olanak sağlıyor. ‘Surreal Vibes’ temasıyla ister plajda tropik bir görünüm yakalayın, ister bir yaz festivaline katılın, ister yazın özlenen ruhunu kutlayın, ister 60’ların ve 70’lerin renkli ruhunu bedeninize taşıyın… Özgürlüğün sınırlarını zorlayan TikTok fenomeni Berk Çiçekgil’in ‘Surreal Vibes’ teması, akışkan desenler ve gerçekçi olmayan renklerle halüsinojenik görünümleri ortaya çıkarıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe