Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sürdürülebilir bir moda: “Elma derisi aksesuar koleksiyonu”

Global moda markası DeFacto’nun, sürdürülebilir modayı desteklemek adına ikinci kez modaseverler ile buluşturduğu Elma Derisi Aksesuar Kolek...

Sürdürülebilir bir moda: “Elma derisi aksesuar koleksiyonu”

Global moda markası DeFacto’nun, sürdürülebilir modayı desteklemek adına ikinci kez modaseverler ile buluşturduğu Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu’ndaki tasarımlar elma kabuğundan üretilen vegan deriyle hayat buluyor.

Sürdürülebilir bir moda: “Elma derisi aksesuar koleksiyonu”


Çevreci koleksiyonlarıyla sürdürülebilir modanın Türkiye’deki öncülerinden olan DeFacto, elmaların endüstriyel olarak işlenmesinden sonra geriye kalan elma kabuğu ve posa atıklarından geri dönüştürülerek üretilen “Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu” nu ikinci kez modaseverlerin beğenisine sundu. Sürdürülebilir üretime ve ekolojik dengeyi korumaya yönelik çalışmalarını her geçen gün arttıran DeFacto, doğal ve alternatif bir hammadde olan vegan deri kullanarak atık oluşumunun da önüne geçiyor.

Doğanın iyiliğini yansıtan DeFacto Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu, erkek ve kadınlar için tasarlanan ayakkabı, çanta, cüzdan, şapka ve toka gibi geniş bir ürün seçkisinden oluşuyor. Krem, beyaz, kahverengi, siyah renklerinin hakimiyet kurduğu koleksiyon şık bir görünüm sunarken çevre dostu özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Sürdürülebilir bir moda: “Elma derisi aksesuar koleksiyonu”


Sürdürülebilir üretim yöntemlerini ve doğayı zararlı atıklardan korumayı benimseyen DeFacto, hazırladığı Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu’nun üretim sürecinde FRUMAT Apple Skin patentli ürünler kullanarak bu konudaki hassas duruşunu ortaya koydu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe