Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Shawn Mendes ile “Play It Forward” iş birliği

2022 Yaz ‘Classisc Reborn’ Kampanyasıyla başlayacak çok yönlü iş birliği kapsamında çevresel etkilerin verdiği zararın bertaraf edilmesine y...

Shawn Mendes ile “Play It Forward” adlı bir iş birliği

2022 Yaz ‘Classisc Reborn’ Kampanyasıyla başlayacak çok yönlü iş birliği kapsamında çevresel etkilerin verdiği zararın bertaraf edilmesine yardımcı olmak için Shawn Mendes’in dünya turuna 1 milyon dolar bağışlanacak.

AMSTERDAM,HOLLANDA(MAYIS2022) BirPVHCorp.[NYSE:PVH] şirketi olan Tommy Hilfiger daha iyi bir gelecek konusunda aynı vizyonu paylaştığı Kanadalı müzisyen Shawn Mendes ile “Play It Forward” adlı bir iş birliğine girdiğini duyurdu. Çok yönlü iş birliği, “Classics Reborn” adlı global 2022 Yaz kampanyasının yüzü olan Shawn Mendes ile başlayacak. Kampanya kapsamında tümüyle daha sürdürülebilir malzemelerden üretilen bir koleksiyon da sunulacak. Shawn Mendes yakında çıkacağı ‘Wonder:TheWorldTour’dünya turu boyunca daha sürdürülebilir, özel tasarımlı TOMMY HILFIGER stilleri giyecek. 

Shawn Mendes ile “Play It Forward” adlı bir iş birliği

Tommy Hilfiger da turun çevresel etkisini azaltma ve telafi etme çalışmalarına katkıda bulunmak için 1 milyon dolar bağışlayacak. İşbirliği 2023 İlkbahar sezonunda lanse edilecek bir ortak kapsül koleksiyonla sona erecek. Geri dönüştürülmüş ve yeni malzeme inovasyonları ve döngüsel tasarım uygulamalarıyla yaratılacak koleksiyon da zamansız stiller daha sürdürülebilir bir şekilde yeniden tasarlanacak.

“Shawn hem çok yetenekli bir müzisyen hem de gelecek için aksiyon almak gerektiğini anlayan yeni nesil değişim yaratıcıları temsil ediyor” diyen Tommy Hilfiger şöyle devam etti: “Öğrenmek, paylaşmak ve inovasyon yapmak için Shawn ile güçlerimizi birleştirerek şimdiye dek başardıklarımızı daha da geliştirebilir, sürdürülebilirlik yolculuğumuzu bir sonraki seviyeye taşıyabiliriz. Gidecek çok yolumuz olduğunun bilincindeyiz ve kalıcı pozitif etki yaratmak için farkındalığı artırabiliriz.” 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe