Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Macera severler için en güzel hediyeler!

Üstün teknolojili ürünleriyle doğadaki keyifli anlarınızda size eşlik eden Columbia, macera severler  için en güzel hediyeleri sunuyor! Outd...

Macera severler için en güzel hediyeler!


Üstün teknolojili ürünleriyle doğadaki keyifli anlarınızda size eşlik eden Columbia, macera severler  için en güzel hediyeleri sunuyor!

Outdoor tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia, açık hava etkinliklerini keyifli hale getirmeyi amaçlayan ürünleri ile üstün konfor sağlıyor. Columbia, üstün teknolojili ürünleri ile yazın en bunaltıcı zamanlarında yapılacak aktivitelere serinlik kazandırarak keyifli bir gün geçirmenizi sağlarken aynı zamanda güneşin zararlı ışınlarından koruyor.

Macera severler için en güzel hediyeler!


Kuru ve ıslak tüm zeminlerde kusursuz tutuş özelliği sunan Trailstorm H20 sandalet, temponuzdan ödün vermeden yürüyüş deneyimi sunarken kumaş astarlı üst yüzeyi sayesinde ayaklarınızın nefes almasını sağlıyor.

40 faktör güneşe karşı koruma sağlayan Newton Ridge uzun kollu gömlek, üstün nem transferi sunuyor. Nemi hızlıca buharlaştırarak vücuttan uzaklaştırıyor ve uzun saatler boyunca kuru ve konforlu kalmanızı destekliyor. Güneş altında geçirilen uzun bir günde Newton Ridge uzun kollu gömlek, outdoor aktivitelerinizde size eşlik ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi