Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tolga Aslan kimdir?

Tolga Aslan Kimdir? DJ ve Prodüktör Tolga Aslan kimdir, gerçek adı ne? Tolga Aslan kaç yaşında, şarkıları, Promoları ve Instagram hesabı ......

Tolga Aslan kimdir?
Tolga Aslan Kimdir? DJ ve Prodüktör Tolga Aslan kimdir, gerçek adı ne? Tolga Aslan kaç yaşında, şarkıları, Promoları ve Instagram hesabı ...

Son dönemde milyonlara ulaÅŸarak müzik dünyasına ve sosyal medyaya damga vurmayı baÅŸaran Tolga Aslan ile ilgili bilgiler internette araÅŸtırılarak öğrenilmek isteniyor. 

Peki, Tolga Aslan kimdir ve gerçek adı ne? Tolga Aslan kaç yaşında, nereli, şarkıları, işbirlikleriyle Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Müzik için deÄŸiÅŸtirdiÄŸi hayatında yepyeni bir sayfa açan Tolga Aslan, adından her geçen gün daha da fazla söz ettiriyor. Birbirinden hit ÅŸarkılarını yayınlamasının yanı sıra beyefendiliÄŸi ve vizyonu ile dikkat çeken baÅŸarılı Prodüktör hakkında da pek çok kiÅŸi bilgi sahibi olmak istiyor. Bu sebeple de araÅŸtırmalar gerçekleÅŸtiriyor. Her ÅŸarkısı milyonlarca kez dinlenen Tolga Aslan’a dair detaylar haberimizde okunabilmektedir. 

Peki, DJ ve Prodüktör Tolga Aslan kimdir, gerçek adı ne? Tolga Aslan kaç yaşında, ÅŸarkıları, Promoları ve Instagram hesabı…

Tolga Aslan’ ın gerçek adı nedir?


Özellikle Elektronik müzik dünyasında birçok ÅŸarkıcı kendi adını kullanmıyor ya da sadece adı ile mesleÄŸini gerçekleÅŸtiriyor. Tolga Aslan kendi ismi ile bilinen sanatçılardan biri. Kendisinin tam adı Tolga Aslan dır. 

Tolga Aslan Instagram hesabı


Yakışıklı prodüktör internette sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Bununla birlikte hikâye özelliÄŸinide fazlasıyla kullanmaktadır. 10bin 800 Takipçisi bulunan Tolga Aslan’ı  @tolgaaslanofficial adresinden takip edebilirsiniz.

Tolga Aslan kimdir?


Elektronik müzik dünyasına adım attıktan sonra zirveye oynayan bir isim olan Tolga Aslan Prodüktör, DJ ve Müzisyendir. Kendisi 03 Nisan 1981 tarihinde doÄŸduÄŸu bilinmektedir. 41 yaşındaki vizyonlu prodüktör Koç burcu. Ä°stanbul'da ve Antalya’da yaşıyor.

Tolga Aslan kimdir?

Tolga Aslan Müzik Tarzı


Tolga Aslan Elektronik Müzik tarzı adı altında House/Pop/Dance ve GHouse tarzı ÅŸarkılar yayınlıyor. Tolga Aslan Ä°lk Åžarkısı Ãœnlü Prodüktörün ilk ÅŸarkısı Türkiye Patentli Plak Åžirketi olan LAB Recordings Sony Music Turkey etiketi ile ‘’White Horse’’ dur. Daha sonrasında aynı plak ÅŸirketinden çıkış yapmış bir diÄŸer teklisi ‘’In My Bedroom’’ dur. Åžarkı Bir çok listeye damgasını vurdu.Tüm platformlarda 10M+ dinleyiciye ulaÅŸtı. Bu baÅŸarısının ardından Global plak ÅŸirketlerinin dikkatini fazlasıyla çeken ünlü prodüktörün, son ÅŸarkısı Sony Music Danimarka Patentli Dünyanın bildiÄŸi plak ÅŸirketi ‘’One Seven’’ dan çıkış yaptı. Bu tekli ile birlikte sadece Spotify’da 3M+ dinleyiciye ulaÅŸtı.Her geçen gün bir çok dance radiolarında ÅŸarkı çalmaya ve bir çok sahnede Shazam’lanmaya devam ediyor.

Dünya çapında tanınan Tolga Aslan birçok ünlü isimle ÅŸarkılar yaptıktan sonra karşımıza harika bir single ile çıkıcak. Malbec Records B.V etiketiyle yayınlanacak olan ÅŸarkısı  ÅŸimdiden merak uyandırmaya baÅŸladı. Parça, EDM sahnesinde yüksek bir ivme yakalayacak ve BBC Radio 1 ve birçok ünlü DJ'ler tarafından supportlanacak. Ayrıca ünlü prodüktörün yepyeni single çalışmalarıda çok yakında karşımıza çıkıcak. Tüm Dijital platformlarda yayınlanacak olan ÅŸarkılar, dinleyicilerin algısında tam noktaya oturacak. Tolga Aslan çok yakında kliplerininde çalışmalarının biteceÄŸini belirterek, tüm dinleyicilerimle yeni vizyonumuzu paylaÅŸmayı büyük heyecanla beklediÄŸini belirtti. 

Ayrıca Tolga Aslan, 2021 ve 2022 ‘de Sony Music Denmark Patentli Label olan ‘’One Seven’’ dan ÅŸarkılıarını çıkartmıştır. Çıkardığı ‘’Gangstas Paradise’’ ve ‘’Changed the Way You Kiss Me’’ ÅŸarkıları Spotify’da totalde 10 Milyon dinlenmeyi geçerek yeni bir rekora imza attı. Sanatçının yaptığı teklilerde dultra geniÅŸ bass dizaynı ve enstürmanlar yer alıyor. Spotify’da 25binden fazla playliste giren ÅŸarkılar  2021 ‘de En’ler arasına girmiÅŸti. Ayrıca Apple Music’te Shazam Stars ve Yılın En Ä°yi Global Hitleri Listesinede girmeyi baÅŸardı. Tüm zamanlarda baÅŸta YouTube olmak üzere 50M+ dinlendi. Tolga Aslan, çok yakında yine bu tarz iÅŸlerin geleceÄŸini söyleyerek’’ Çalışmak, baÅŸarmanın yarısıdır’’ dedi.

Tolga Aslan Sosyal Medya ;




✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi