Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sandalet ve terlik koleksiyonu’yla kombinlere renk katıyor!

Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, birbirinden trend sandalet ve terlik modelleriyle yazın ene...

Sandalet ve terlik koleksiyonu’yla kombinlere renk katıyor!

Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, birbirinden trend sandalet ve terlik modelleriyle yazın enerjisini adımlara taşıyor. Yaz aylarında kombinlere renk katacak farklı model alternatifleri Butigo’da sizleri bekliyor. 

Yazın gelişiyle birlikte ayaklarda özgürlük ve şıklık dönemi de başladı! Sıcak havaların gözdesi olan sandaletler ve terlikleri yeniden her yerde görmeye başladık. Ulaşılabilir modanın en şık temsilcisi Butigo’nun, yaz koleksiyonunda zarif ve rahat birçok sandalet ve terlik modeli yer alıyor. Koleksiyon, yazın enerjisini doyasıya yaşamak isteyen ve sıcak havalarda da şıklığından ödün vermeyen kadınların tercihi oluyor.

Toka ve renk detaylarıyla harmanlanarak tasarlanan terlik ve sandalet modelleri, kadınların zevklerine uygun alternatifler sunuyor. Elbise, etek, gömlek, tulum ve daha birçok kıyafet ile kombinleyebileceğiniz Butigo sandaletler ve terlikler, bu yaz da birçok model alternatifiyle fark yaratıyor.

Metal detayların şıklıkla buluştuğu düz taban terliklerden, renk şeritli sandaletlere uzanan modeller; mavi, hâkî, bej, pudra, kahverengi ve siyah renkleriyle dikkat çekiyor. Topuklu terlik modelleri ise büzgü detaylarıyla dikkat çekerek hem günlük hayatın hem de özel davetlerin gözdesi oluyor. Hayatın her alanında dikkatleri adımlara çekecek modeller Butigo’da sizleri bekliyor!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe