Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahar/Kış 2022 yeni kadın koleksiyonu

Modanın sonsuz bir döngü olduğu bir sır değil ve Levi's® 2022 Sonbahar/Kış kadın koleksiyonuyla bu döngüye ithafla 90'lar ve 2000...

Sonbahar/Kış 2022 yeni kadın koleksiyonu

Modanın sonsuz bir döngü olduğu bir sır değil ve Levi's® 2022 Sonbahar/Kış kadın koleksiyonuyla bu döngüye ithafla 90'lar ve 2000'lerin başına döndü. Levi's® kadın koleksiyonu 90'ların renkli görünümünü ve 2000'lerin bol sokak giyimiyle birleştirerek kumaş ve siluetler üzerinde oynayan cesur bir koleksiyon yaratıyor.

Siluetler, bu sezon kadınlar için bollaşmaya devam ederken oranlar ise daha güçlü bir hale geliyor. Denimde 80'ler, 90'lar ve 2000'lere yapılan göndermeler, bir dizi yeni kalıpla karşımıza çıkıyor. Levi's® Sonbahar/Kış 2022 koleksiyonunda bulunan dört yeni stil ön plana çıkıyor; Baggy Dad, Baggy Boot, XL Flood ve 80'lerin Mom Jean’i. 

Baggy Dad

90'lar dönemi Levi's® 550’den ilham alan, belin hemen altına oturan ve kalçaları hafifçe saran bir kesime sahip. Baggy Dad orta yüksekte beliyle kalçaya otururken bacak kısmında bollaşarak daha keskin bir paça sayesinde nostaljik bol bir görünüm veriyor. Ayrıca en sevdiğiniz ayakkabı, bot ve spor ayakkabılarınızın üzerine mükemmel şekilde uyum sağlıyor. Kolayca kombinlenebilen Baggy Dad, tişörtlerle mükemmel bir rahat bir görünüm yaratırken, trençkotlar ile şık bir stilin anahtar parçası oluyor.

Baggy Boot

Baggy Boot, üst kısmı Baggy Dad’le benzerlik gösterirken, bacak ve paça kısmında bollaşarak farklılaşıyor. Kesimi sayesinde bolca karakter ve 90’lar havası katan jean, modern bir stil yakalıyor. Kolay kombinlenebilir bu çok yönlü kesim ile crop bir üst ve sneaker ile 90’lar havası verebilir veya daha koyu tonlar tercih ederek daha şık bir görüntü yakalanabilir. 

XL Flood

90'ların sonlarındaki coşkulu görünümüne daha şık bir yaklaşım sunan XL Flood modeli vücut orantıları ile oynamak için mükemmel bir yoldur. Levi's® Mom Jean'e yüksek bel, bacak boyunca daha bol bir kesim ve daralan paçalar eklenerek hayat verilen bu model, 80’li yıllara ithaf ediliyor. Yumuşak ekru rengini, desenli bir gömlek veya örgü detaylı bir hırka ile kombinleyerek yumuşak bir bohem havası vermek için mükemmel bir jean.

Sonbahar/Kış 2022 yeni kadın koleksiyonu


80s Mom

80'lerin harika Levi's® stillerinden ilham alan 80'ler Mom Jean, yüksek beli ve bol kesim paçaları ile orijinal Levi's® Mom Jean'den daha rahat bir görünüme sahip. Levi's® 80’s Mom Jean, vintage ile modern tarzın mükemmel buluşmasını gözler önüne seriyor.

Levi’s®, Sonbahar/Kış 2022 Yeni Kadın Koleksiyonu’nda 80'ler ve 90'lara yapılan göndermeleri gerçekten seviyoruz. Siluetler bollaşmaya devam ediyor ve oranlar değişiyor, bu da jeaninizi nasıl giyeceğinize yepyeni bir yaklaşım getiriyor. Devasa oranlar, 90'lar ve 2000'lerin büyük beden, bol sokak giyimi havasına atıfta bulunurken sadeleştirilmiş klasik stiller ile bir araya geliyor. Biraz eğlenceli bir nostalji ama bugün ile uyumlu görünüm ve dokuya sahip bir seri hazırladık.”- Jill Guenza, Levi's, Strauss & Co. Kadın Giyim Tasarım Başkan Yardımcısı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe