Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yazın coşkusu ve kadının gücü bir arada

Yeni başlangıçlar, yeni umutlar, yeni başarılar. Oleg Cassini yaz davetlerinin coşkusunu yeni abiye koleksiyonuyla kutlamaya davet ediyor.  ...

Yazın coşkusu ve kadının gücü bir arada

Yeni başlangıçlar, yeni umutlar, yeni başarılar. Oleg Cassini yaz davetlerinin coşkusunu yeni abiye koleksiyonuyla kutlamaya davet ediyor. 

Her konseptten davete uyum sağlayan, yazın kıpır kıpır enerjisini yansıtan bu koleksiyon şıklık ve zarafetin kodlarını taşıyor. Doğru elbiseyi bulmak Oleg Cassini ile kolay ve keyifli bir yolculuğa dönüşüyor.

Yazın coşkusu ve kadının gücü bir arada

Dünya trendlerini ince bir zevk ve işçilik ile harmanlayan, renklerin, dokuların ve ışıltıların adeta birbiriyle dans ettiği 2022 Yaz Sezonuna özel olarak hazırlanmış bu abiye koleksiyonu içindeki heyecanı yeni coşkulara dönüştürecek.

Koleksiyon satenin zarif duruşu, derin yırtmaçlar ve cesur dekoltelerle birleşirken, yazın capcanlı renklerini sade ama bir o kadarda göz alıcı bir şekilde sergiliyor. Masalsı görünümden vazgeçemeyen kadınları tülün romantik yolculuğuna davet ediyor. Pastel pembeler, romantik lilalar adeta sizi masal prenseslerine dönüştürüyor. 

Yazın coşkusu ve kadının gücü bir arada


Her stilden kadına hitap eden koleksiyon, iddialı ve cesur duruşuyla payet ve simli kumaşların ışık oyunlarını romantik bir etkiye dönüştürüyor. Özellikle dar kesim silüetlerde göz alıcı bir etkiye sahip pul ve payetli elbiseler, yırtmaç detayları ile bu yazın trendi olmaya aday.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe