Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Teknede ve sahilde keyifli anlar!

Devrim yaratan teknolojileri ile stil sahibi tasarımları birleÅŸtiren Columbia’nın, teknede ve sahilde geçireceÄŸiniz her anı daha keyifli hal...

Teknede ve sahilde keyifli anlar!
Devrim yaratan teknolojileri ile stil sahibi tasarımları birleÅŸtiren Columbia’nın, teknede ve sahilde geçireceÄŸiniz her anı daha keyifli hale getirecek ürünleri ile tanışın!

Denizde ve doğa yürüyüşlerinizde yüksek konfor sağlayan Columbia ürünleri, yaz aktivitelerinizde sahilin ve güneşin tadını çıkarırken maksimum koruma sağlıyor ve keyifli anlarınıza eşlik ediyor.

Denizde keyifli aktivitelerde konfor saÄŸlayan Tamiami™ PFG ayakkabı ayakkabılar Omni-Grip™ teknolojisi ile ıslak zeminlerde bile saÄŸlam tutuÅŸ saÄŸlıyor. Techlite™ teknolojisi ise orta tabandaki hafif yastıklaması, geliÅŸmiÅŸ darbe emilimi ve yüksek enerji dönüşü özelliÄŸi ile daha konforlu ve dengeli adımlar atmanıza yardımcı oluyor.  Blood'n Guts™ teknolojisi ile su ve lekelere karşı üstün korumayı buluÅŸturan Tamiami™ PFG ayakkabılar, hızlı kuruma özelliÄŸi ile sahil kenarında veya teknede geçirilen vakitleri daha keyifli hale getiriyor. 

Teknede ve sahilde keyifli anlar!

Bakteri üretimini engelleyen antimikrobiyal koruma saÄŸlayan Tamiami™ II gömleÄŸin özellikleri saymakla bitmiyor. Omni-Wick™ teknolojisi ile yırtılmaz kumaÅŸ özelliÄŸi sunan bu gömlek Omni-Shade™ teknolojisi ile 40 faktör güneÅŸ koruması saÄŸlıyor ve havalandırma özelliÄŸi, katlanarak kısalabilir kollar ve olta çubuÄŸu tutucu özellikleri ile tekne aktivitelerinizde konforunuzu arttırıyor. Fonksiyonel detayları ile hem günlük kullanımda hem de denizdeki aktivitelerinizde rahatlıkla kullanacağınız Tamiami™ II gömlek ile koruma ve konfor bir arada.

Columbia, teknede, denizde veya sahilde hayatın her alanında macera tutkunlarını güvenle koruyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe