Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Üçgen bikinileri kimler tercih etmeli?

Üçgen bikini özellikle küçük göğüslere sahip olan kadınların sahilde ya da havuzda kullanmak üzere ilk tercih ettiği modeller arasında yer ...

Üçgen bikinileri kimler tercih etmeli?

Üçgen bikini özellikle küçük göğüslere sahip olan kadınların sahilde ya da havuzda kullanmak üzere ilk tercih ettiği modeller arasında yer alır. Bikininin üst kısmı üçgen şeklindedir. Genellikle süngersiz olan bu modeller destekli ve desteksiz seçeneklere sahiptir. Büyük göğüslere sahip olan kadınlar tarafından daha az tercih edilmesi gereken bu bikini modeli her zaman trend olmayı başarıyor. Ayyıldız kataloğunda her sezon farklı renk ve kesinlerle karşımıza çıkan üçgen bikiniler yine şıklığı ile göz kamaştırıyor.

Üçgen Bikini Nedir?


Üçgen bikini bikinin üst kısmının kesimini ifade eder. Konfor ve modayı bir arada sunan pratik ve feminen bir bikini çeşididir. Bikininin üst kısmı üçgen şeklindedir. Askılar iki üçgen kumaşa bağlanarak çeşitli modellerde üretilir. Bu üçgen şeklindeki kumaşlar göğüsleri yeteri kadar kapatabilir. Üçgen bikininin süngeri göğüslerde daha dolgun bir görünüm ortaya çıkarır.

Vücuduna güvenen kadınların tercihi olan üçgen bikiniler her sezon göz alıcı modelleri ile Ayyıldız’da sizleri bekliyor.

Üçgen Bikininin Özellikleri Nelerdir?


Bikini modelleri oldukça fazla seçeneğe sahiptir. Üçgen bikini de çeşitli özellikleri diğer bikiniler arasında ön plana çıkar. Göğüsleri olduğundan daha iri gösteren bir bikini tasarımı olan üçgen bikini özellikle küçük göğüslü kadınlar için ideal bir kesimdir. Üçgen bikini dolgusu ile birlikte kullanıldığında göğüsleri olduğundan daha da büyük gösterir. İri göğüslere sahip olan kadınların dolgusuz olarak kullanması daha uygundur.

Üçgen bikiniler her yaz sezonunda modaya yön verebilen, çok yönlü kullanımı olan parçalardır. Plaj elbisesi tarzı ile fark yaratmak, bakışları üzerine çekmek isteyen kadınların yaz koleksiyonunda mutlaka üçgen bikinilere yer vermesi gerekir.

Üçgen Bikini Neden Çok Tercih Edilir?


Üçgen bikinileri güzel bir şapka ve şık plaj terlikleri ile çok şık bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Brezilya’dan tüm dünyaya yayılmaya başlayan üçgen bikini takımı modelleri her yaştan kadına hitap eder. Daha küçük göğüslere sahip olan kadınlar daha çok dolgulu modelleri tercih ederken, daha büyük göğüsleri olan kadınlar desteksiz ama balenli olan modellere yönelir.

Genellikle boyundan bağlamalı olarak kullanılan bu kesim bikiniler, farklı bağlama tekniklerine de sahiptir. Boyundan ve sırttan bağlanan modeller ile birden fazla modele sahip gibi olabilirsiniz. Üçgen bikini takımlarında ön planda olan üst kısma uyan, genellikle yandan bağcıklı altlar bir arada kullanılır. Yüksek bel bikini altıyla da kombin yapılabilir. 

Bu modeller hareket kabiliyetini sınırlamayan ve vücut hatlarına uygun bikini altları ile tercih edildiğinde çok daha konforlu bir kullanım sunar. Özellikle geniş kalçalara sahip olan kadınlar yüksek bel ikini altı ile kombin yapabilir. Üçgen bikini seçenekleri ile plajın en şık ve bakımlı kadını siz olabilirsiniz. Yüksek belli bikini kalça ve beli toparladığı için daha derli toplu bir görünüm sunar.

Üçgen bikini takımlarında en önemli olan şıklık olsa da kullanım kolaylığı da çok önemlidir. Üçgen bikini kalıpları bu özellikleri çok iyi bir şekilde yansıtır. Yaz alışverişinizi yaparken bu unsurları da mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Her kadının yaz koleksiyonunda bulunması gereken üçgen bikini takımlarına Ayyıldız farkı ile sahip olmak için acele edin!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi