Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğadan ilham alan Sonbahar/Kış 2022 koleksiyonu ile şehre dönüyor

Efsanevi denim markası Lee, doğal ve geri dönüştürülmüş materyallerin ön planda olduğu Sonbahar/Kış 2022 kampanyasıyla sürdürülebilirlik ilk...

Doğadan ilham alan Sonbahar/Kış 2022 koleksiyonu ile şehre dönüyor

Efsanevi denim markası Lee, doğal ve geri dönüştürülmüş materyallerin ön planda olduğu Sonbahar/Kış 2022 kampanyasıyla sürdürülebilirlik ilkesini vurguluyor. 

Lee’nin doğaya verdiği önemin “Denim Is Our Nature” sloganıyla duyurulduğu kampanya, markanın ikonik tasarımlarını yenilikçi bir bakış açısıyla buluşturuyor. Açık alanda gerçekleştirilen Sonbahar/Kış 2022 kampanya çekimleri doğayla uyum içinde tasvir edilirken, klasik iş kıyafetleri koleksiyonun öne çıkan teması kolej stiliyle sentezleniyor. Kadınlara özel yeni fiti Jane gibi özel işçilikle hazırlanan kalıplar jean tutkunlarının beğenisine sunuluyor. 

Doğadan ilham alan Sonbahar/Kış 2022 koleksiyonu ile şehre dönüyor

Markanın köklü geçmişini yansıtan tasarımların yeniden yorumlandığı koleksiyonda, kampüs stilini yansıtan kolej ceketlerinin göğüs ve sırtında kullanılan arma ve grafik yazılar ile öne çıkıyor. Okula dönüş temasıyla kampüste bir sonbahar dönemine atıfta bulunan parçalar, kıvrık paça jean, yumuşak dokulu peluş ve fitilli kumaşlarla maksimum rahatlık sunuyor.

Doğadan ilham alan Sonbahar/Kış 2022 koleksiyonu ile şehre dönüyor

Bilinçli üretimde döngüselliğin yanı sıra, sürdürülebilir kumaş ve boya kullanımı gezegen dostu anlayışın temelini oluşturuyor. Pamuk keneviri dahil olmak üzere koleksiyondaki yenilikçi karışımlar, doğa üzerindeki olumsuz etkileri azaltmaya yardımcı olmak amacıyla organik pamukla birlikte kullanılıyor. Üretimde geri dönüştürülmüş kumaş ve sürdürülebilir boyaların gözetilmesi, markanın doğaya verdiği değeri gözler önüne seriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe