Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Modaya sürdürülebilir bir dokunuş

Dünyanın önde gelen botanik kökenli elyaf üreticilerinden Lenzing‘in doğada çözünebilen özel elyaf markası TENCEL™, doğaya ve geleceğe değer...

Modaya sürdürülebilir bir dokunuş

Dünyanın önde gelen botanik kökenli elyaf üreticilerinden Lenzing‘in doğada çözünebilen özel elyaf markası TENCEL™, doğaya ve geleceğe değer veren Muun markası ve Kreatif Direktör Hande Can ile  özel bir iş birliğine imza attı. Çevreye duyarlı üretilen ve doğada %100 çözünebilen TENCEL™ Lyocell elyafları içeren kumaşlarla tasarlanan TENCEL™ x Muun designed by Hande CAN Koleksiyonu, sürdürülebilir moda anlayışını odağına alan, birçok farklı kıyafetle kombinlenebilecek zamansız tasarımlardan oluşuyor.

Bu yıl elyaf inovasyonunda 30. yılını kutlayan TENCEL™, tasarımcı ve marka iş birlikleri ile Türkiye‘de sürdürülebilir moda anlayışını teşvik etmeye ve yaygınlaştırmaya  devam ediyor. Bu vizyonla, 2018 yılında Dinemis Miral tarafından kurulan Muun markasıyla bir araya gelen TENCEL™, Kreatif Direktör Hande Can’ın  tasarımlarıyla hayat verdiği özel bir koleksiyona imza attı. TENCEL™ X Muun designed by Hande CAN Koleksiyonu, TENCEL™ Lyocell elyaflar ile hazırlandı.Koleksiyon sürdürülebilir modaya katkı sağlamasının yanı sıra kalıcı yumuşaklığı, ciltte bıraktığı nazik dokunuşu ve hissettirdiği konfor ile doğanın tüm izlerini üzerinize taşıyor.

Modaya sürdürülebilir bir dokunuş

TENCEL™ elyafları doğal konforu ve iç rahatlığını bir arada sunuyor

Koleksiyon hakkında bilgi veren Lenzing Group Türkiye, Afrika ve CIS Bölgesi‘nden Sorumlu Pazarlama ve Markalama Uzmanı Pervin Ardahanlı şunları söyledi: “Lenzing Grubu’nun özel elyaf markası TENCEL™, sürdürülebilir ve çevreye duyarlı koşullarda üretiliyor. Yüksek ve katı çevre standartlarını karşılayan TENCEL™ Lyocell elyaflar,doğada % 100 çözünerek kullanım ömrünü tamamlayınca yine doğaya geri dönüyor. TENCEL™ botanik kökenli elyaflar, kullanıldığı tekstil ve moda ürünlerinde sunduğu doğal konforun yanı sıra kendinizi iyi hissetmenizi de sağlıyor. Daha sürdürülebilir bir dünya için kolektif eylem ve ortak çaba, en çok ihtiyacımız olan şey. Bu yüzden dünyada ve ülkemizde çok sayıda marka ve tasarımcıyla iş birlikleri yapmayı önemsiyoruz. Muun ve Hande Can’la da bu sebeple bir araya geldik. Sürdürülebilirliği odağına alan bu özel koleksiyonu moda severlerle paylaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.“

Modaya sürdürülebilir bir dokunuş

Hande Can: Doğaya saygınızı gösterebileceğiniz tutku dolu bir koleksiyon

Koleksiyon için üretim sürecinden tasarımına kadar her adımda doğayla dost


malzemeler kullanıldığını söyleyen Kreatif Direktör Hande Can "Moda sektöründe bilinçsiz tüketim nedeniyle ortaya çıkan tekstil atıkları geleceğimiz için maalesef büyük bir sorun. O yüzden sıfır karbon atık özelliğine sahip, geri dönüştürülmüş malzemelerle üretilen kumaşlarla koleksiyon ortaya çıkartabilmek benim için çok önemliydi. Bir kere giyip, dolap köşesine atılacak trend parçalar yerine çevreye duyarlı ve sezonlar boyunca kullanılabileceğiniz, zamansız parçalardan oluşan kapsül koleksiyonumuz ile karşınızda olduğum için çok heyecanlıyım. TENCEL™ X Muun designed by Hande CAN; giydiğinizde kendinizi iyi hissedeceğiniz, kumaşların teninize temasından ayrı bir haz duyacağınız ve aldığınız her parçanın içinde doğa sevgisi olan sertifikalı kumaşlar sayesinde doğaya saygınızı göstereceğiniz tutku dolu bir koleksiyon“ dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe