Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

'Noas Esthetic Clinic' çalışmaları ile ilgi uyandırıyor

Estetikte dünyayı değiştiren klinik "Noas Esthetic Clinic" yeni şubelerini açmak için son hızla çalışmalarına devam ediyor. Avrupa...

'Noas Esthetic Clinic' çalışmaları ile ilgi uyandırıyor

Estetikte dünyayı değiştiren klinik "Noas Esthetic Clinic" yeni şubelerini açmak için son hızla çalışmalarına devam ediyor.

Avrupa'da sayısı 8'e varan kliniğe sahip "Noas Esthetic Clinic" Kurucusu Dr. Murat Şarlak, son yatırımımının Brüksel’den sonra Roma olduğunu açıklayarak büyük ilgi uyandırdı.

Daha çok vip ve pahalı işlemler ile adını duyurmakta olan kliniğe randevu almanın bir hayli zor olduğunu ve en yakın randevu tarihini ancak 2 ay sonraya verebildiklerini açıklayan Noas Esthetic Clinic yeni şubeler açmaya devam ettiklerini duyurdu. Fakat hızlı büyümekten korktuklarını , hizmet kalitesinden ödün vermemek için franchising konusuna temkinli yaklaştıklarını da ilave ettiler.

'Noas Esthetic Clinic' çalışmaları ile ilgi uyandırıyor
"Noas Esthetic Clinic" Kurucusu Dr. Murat Şarlak



Amerika'da şuanlık sadece Miami Pal Beach'te ofisi olan Noas Clinic buradaki şubesinde dışarıdan müşteri kabul edilmemesinin eleştirilere neden olması konusuyla ilgili de hizmet kalitesinim sürdürülebilmesi amacıyla yeni randevular oluşturamadıklarını açıkladı. Pandemi döneminde Amerika'da ve Avrupa'da "Evde Sağlık Hizmetleri" şirketi kurarak evde botox uygulamasını hayata geçirmişlerdir.

Sağlık Turizmi konusunda da aktif rol oynayan klinik dünya genelinde 8 şube ve 61 temsilcilik ile çalıştıkları ve saç ekimi ve estetik işlemler ile ilgili 2021-2022 Temmuz aylarında Türkiye'ye 3000'den fazla kişi sağlık turizmi için "Noas Esthetic Clinic" tercih etti. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe