Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yaz modasında doğal konfor

Yaz aylarında konforlu hissetiren, doğanın izlerini üzerinde taşıyan, nefes alan kıyafetlerle iyi hissetmek ve iyi görünmek artık hiç de zor...

Yaz modasında doğal konfor
Yaz aylarında konforlu hissetiren, doğanın izlerini üzerinde taşıyan, nefes alan kıyafetlerle iyi hissetmek ve iyi görünmek artık hiç de zor değil.  

Doğada %100 çözünebilen TENCEL™ elyafları kullanılarak üretilen ve sürdürülebilir modayı günlük hayata taşıyan yazlık tasarımlar, pek çok markanın yaz koleksiyonlarında da yerini alıyor. Kimonodan sandalete, uçuşan eteklerden büstiyerlere modada kendi kulvarını açan sürdürülebilir tasarımlar, yaz sıcaklarında  sürdürülebilir ve doğal konforu yaşatarak iyi hissettiriyor.

“İyi görünme ve kendini iyi hissetme”, modada da günden güne yükselen bir trend olmaya başladı. Bu trendin öncülerinden TENCEL™, doğada %100 çözünebilen botanik kökenli elyafları ile yaz modasına da sürdürülebilir dokunuşlar katıyor. TENCEL™ elyafları hazırlanan ve yaza serinlik katan tasarımlar, içeriğiyle olduğu kadar dokusu ve görünümüyle de doğanın izlerini taşıyor. Bu yaz tişörtten şık kimononalara, günlük hayatın en rahat eşlikçisi şortlardan gece-gündüz üstten çıkmayacak elbiselere, her yerde karşınıza doğallık, konfor ve doğaya saygı çıkıyor. 

Terleme ve neme karşı doğal çözüm

TENCEL™ elyafları; terleme, nem, aşırı sıcaklık gibi nedenlerle konforsuz hissedilen yaz ayları için benzersiz özellikleriyle de imdada yetişiyor. Sağladığı doğal nem yönetimi sayesinde, nem elyaf tarafından emilerek tekrar havaya bırakılıyor. Bu sayede botanik kökenli elyafın kullanıldığı kıyafetler daha az bakteri oluşumuna elverişli ve bu sayede kıyafetlerde oluşan terleme görüntüsü ve koku daha geç oluşuyor. 

Yaz modasında doğal konfor


Yazı serin karşılayın

TENCEL™ elyafının pürüzsüz yapısı sayesinde giydiğiniz kıyafetler, cilt üzerinde ipeksi ve yumuşak bir his bırakıyor. Pamuğa kıyasla nemi daha fazla çekme özelliği ise vücudun doğal ısı düzenleme mekanizmasını destekleyerek cilde hoş bir serinlik ve kuruluk hissi veriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe